Ληστές βασάνιζαν για 2 ώρες ηλικιωμένο ζευγάρι στο Μενίδι

Οι τρεις νεαροί άνδρες είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων ληστών έζησαν δύο ηλικιωμένοι στο σπίτι του στο Μενίδι. Οι κακοποιοί τους χτύπησαν με απίστευτη αγριότητα ψάχνοντας χρήματα και λίρες.

Η κυρία Φανή στα 80 της χρόνια έζησε τον απόλυτο τρόμο μέσα στο σπίτι της στο Μενίδι, όταν εισέβαλαν τρεις κακοποιοί. Δε δίστασαν να τη ρίξουν στο πάτωμα και να τη χτυπήσουν. Στο διπλανό δωμάτιο χτυπούσαν τον 85χρονο σύζυγό της.

Οι τρεις νεαροί άνδρες είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους.

Οι ληστές πήραν μόνο το σταυρό που φορούσε στο λαιμό ο 88χρονος. Το ζευγάρι είχε 60 ευρώ τα οποία δεν εντόπισαν. Κοσμήματα και λίρες δεν βρήκαν καθώς τα είχαν πάρει κλέφτες που είχαν μπει στο σπίτι των ηλικιωμένων δύο φορές στο παρελθόν.

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για Γεωργιανούς διαρρήκτες

Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της υποδιεύθυνσης ασφαλείας  βορειοανατολικής αττικής. Τουλάχιστον δέκα Γεωργιανοί έχουν συλληφθεί οι οποίοι φέρονται να έχουν κάνει περισσότερες από 100 κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια στην Αττική.

Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα στην Κηφισιά

Κλέφτες, όμως, μπήκαν και σε διαμέρισμα  στην Κηφισιά και σήκωσαν χρηματοκιβώτιο που ζύγιζε σχεδόν μισό τόνο. Η λεία τους ξεπερνά τις 150.000 ευρώ σε χρήματα και κοσμήματα.

Πήραν 10.000 ευρώ και κοσμήματα από ηλικιωμένη

Με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο είχε προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα απατεώνες πήραν από 80χρονη στο Κολωνάκι 10.000 ευρώ και κοσμήματα. Είπαν στη γυναίκα να τα βάλει σε σακούλα και να τα αφήσει έξω από περίπτερο κοντά στο σπίτι της.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top