Νέα τροπή παίρνει η σκηνοθετημένη ληστεία στη Μύκονο

Ο 49χρονος σύζυγός της τη λήστεψε και έδεσε το παιδί τους

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σκηνοθετημένη ληστεία στη Μύκονο κατά γνωστής επιχειρηματία με "εγκέφαλο" το σύζυγό της.

Νέα τροπή παίρνει η σκηνοθετημένη ληστεία στη Μύκονο. Ο 49χρονος που λήστεψε τη συζυγό του και έδεσε το παιδί τους  ισχυρίστηκε ότι "Τα έκανε όλα για να της βάλει μυαλό" , όμως σύμφωνα με  μαρτυρίες στο νησί ο φωτογράφος ήταν εθισμένος στο τζόγο και όπως φαίνεται του ...έλειπαν κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Ο πατέρας του 5χρονου και εγκέφαλος της ληστείας έδωσε εντολή στον δράστη να κλείσει το στόμα του γιού του με  μονωτική ταινία και να το δέσει χειροπόδαρα , με το παιδί να βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση  όπως και ο μεγαλύτερο γιός τους που είναι μόλις 15 ετών.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η Σέρβα καλλονή αποκάλυψε στις αρχές ότι τα χρήματα ύψους 135.000 ευρώ ήταν κρυμμένα σε σημείο που γνώριζε μόνο ο εν διαστάσει σύζυγός της. Οι αρχές αμέσως τον υποψιάστηκαν όμως πριν καν προλάβουν να τον καλέσουν στο τμήμα τους επιβεβαίωσαν οι κάμερες στη χώρα της Μυκόνου

Η κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος  έδειξε την πραγματικότητα. Ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της αμέσως μετά το περιστατικό είχε επαφή με τον ληστή ο οποίος εισέβαλλε στο σπίτι και κράτησε όμηρο το παιδί της.

Η γνωστή επιχειρηματίας προσπαθεί να συνέλθει και να ξεχάσει ότι συνέβη. Έχει ματακομίσει από το σπίτι που διαδραματίστηκαν οι σοκαριστικές στιγμές ενώ το μαγαζί της στα Ματογιάννια παραμένει κλειστό. Ο εν διαστάσει σύζυγός της αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενώ ο δράστης αναζητείται.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top