Τρόμος από τις ληστρικές επιδρομές κουκουλοφόρων στα νότια προάστια

Ακινητοποίησαν τα θύματά τους με κατσαβίδια στη Γλυφάδα

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν οι ληστρικές επιδρομές κουκουλοφόρων στα νότια προάστια.

Τη νύχτα άλλες δύο γυναίκες δέχθηκαν βίαιη επίθεση μέσα στο σπίτι τους στη Γλυφάδα.

 «Με τα χέρια, με μπουνιές με χτυπήσανε, με βάλανε κάτω. Εγώ λέω, αν θα με κάνετε κάτι θα πεθάνει η γιαγιά!» δηλώνει στο  αποκλειστικό ρεπορτάζ  του Star και του Βάιου Σύρρου η οικονόμος της οικίας και θύμα επίσης της επίθεσης.  

Η εισβολή των ληστών έγινε το βράδυ όταν  η οικονόμος του σπιτιού που φροντίζει την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια, άνοιξε την πόρτα για να κάνει τσιγάρα στη βεράντα».

 «Ανοίγω έτσι την πόρτα και κάποιος έπεσε πάνω μου! Έσπρωξα αλλά αυτοί ήταν τρεις και δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Άνοιξαν την πόρτα με έριξαν κάτω, με χτυπήσανε»  λέει η ίδια.  

ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ

Οι κουκουλοφόροι αμέσως μετά τη βίαιη επίθεση απείλησαν την οικονόμο με κατσαβίδια και την έσυραν στο δωμάτιό της όπου και την ακινητοποίησαν στο πάτωμα. Στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν τα πάντα αναζητώντας χρήματα και χρυσαφικά. Η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια, κυριευμένη από τρόμο τους παρακολουθούσε καθηλωμένη στο κρεβάτι. 

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, οι ληστές μπήκαν από ένα σημείο του φράκτη. Έκλεψαν ό,τι χρήματα βρήκαν στα συρτάρια, άρπαξαν ακόμη και το σταυρουδάκι που είχε στο λαιμό η ηλικιωμένη γυναίκα και στη συνέχεια διέφυγαν ανενόχλητοι από την πίσω πλευρά της μονοκατοικίας. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top