Ισοβίτες δολοφόνοι οι δραπέτες από το λιμάνι του Πειραιά – Ο ένας είχε σφάξει ένα παιδί 2,5 χρονών

Στο πόδι η αστυνομία μετά το χθεσινό φιάσκο

Πρώτη δημοσίευση: 10-05-2018 09:01

Ισοβίτες δολοφόνοι είναι οι δύο βαρυποινίτες που δραπέτευσαν την Τετάρτη στο λιμάνι του Πειραιά κατά την επιχείρηση μεταγωγής τους με πλοίο στις φυλακές Αλικαρνασσού.

Διαβάστε επίσης: Απόδραση κρατουμένων στο λιμάνι του Πειραιά

Όπως έγινε γνωστό τέσσερις από τους 11 κρατουμένους επιχείρησαν να δραπετεύσουν την ώρα που επιβιβάζονταν στο πλοίο. Αστυνομικοί και άνδρες του Λιμενικού κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από αυτούς πριν απομακρυνθούν, οι άλλοι δύο όμως έγιναν καπνός.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για άκρως επικίνδυνους κακοποιούς, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί και οι δύο σε δις ισόβια, ενώ ο ένας από αυτούς έχει σφάξει ένα αγοράκι, μόλις 2,5 ετών.

Ήταν τον Νοέμβριο του 2011 όταν ένας 35χρονος Αλβανός είχε βρεθεί δολοφονημένος με μια σφαίρα στο κεφάλι και δίπλα του σε μια λίμνη αίματος ο 2,5 ετών γιος του με κομμένο το λαιμό του για να μην είναι μάρτυρας της δολοφονίας του πατέρα του.

Όπως αποδείχθηκε, ο δολοφόνος, ο οποίος πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος, εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν ήδη δύο εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονία ενός 32χρονου στη Μεσσηνία το 2008 και για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός άνδρα το Μάρτιο του 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top