Αθώος δηλώνει ο… «Λίπος» - Ζητά να μην τον εκδώσουν στη Γαλλία

«Ας καταθέσει ο μοναδικός μάρτυρας εναντίον μου»

Αθώος δηλώνει ο "Λίπος"

Αθώος δηλώνει ο Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστός και ως «Λίπος» για τις κατηγορίες που τον θέλουν να είναι ένας από τους αρχινονούς της ρωσικής μαφίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ο «Λίπος» μέσω των δικηγόρων του ζητά να έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν από τα οποία προκύπτουν και οι κατηγορίες σε βάρος του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι έχει άγνοια αυτών και καλεί τις αρχές να ερευνήσουν καλύτερα το θέμα και να μην τον εκδώσουν στη Γαλλία.

Ο Λάσα Σουσανασβίλι ζήτησε να εμφανιστεί στο δικαστήριο ο Χουάν ΡΟυέντα, διοικητής της ισπανικής Δίωξης Οργανωμένου εγκλήματος και μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας.

«Δηλώνω πως είμαι αθώος. Επιθυμώ στο συγκεκριμένο δικαστήριο να παρευρεθεί ο μοναδικός μάρτυρας της περιβόητης αυτής υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης. Πρόκειται για τον Ισπανό αστυνομικό, ο οποίος δεν εμφανίζεται να καταθέσει. Και αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έρχεται να καταθέσει για την εγκληματική οργάνωση», φέρεται να είπε στους δικαστές.

Ο «Λίπος» μαζί με 14 μέλη της οργάνωσης «Κλέφτες εντός Νόμου» συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, μετά από μυστική έρευνα που ξεκίνησε την Άνοιξη του 2017  σε Καύκασο, Νορμανδία και Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή 300 Γάλλων και Ελλήνων αστυνομικών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top