Μετέτρεψαν 6 υπερπολυτελείς βίλες σε φυτώρια κάνναβης

Η σπείρα είχε στην κατοχή της ένα ιδιαίτερα σπάνιο και πανάκριβο ναρκωτικό

Αδίστακτη σπείρα εμπόρων ναρκωτικών είχαν μετατρέψει έξι υπερπολυτελείς βίλες σε εργαστήρια για την παραγωγή δενδρυλλίων κάνναβης. Υπολόγιζαν μάλιστα ότι θα κέρδιζαν 4 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό το φαινομενικά αθώο καταπράσινο αλσύλλιο με τα τρυφερά δεντράκια είναι μια ατελείωτη φυτεία με χιλιάδες δενδρύλλια ινδικής κάνναβης. Μια φυτεία ναρκωτικών κυριολεκτικά στημένη  στο τεράστιο σαλόνι μιας ερημικής βίλας στα Βόρεια προάστια. Μια ατελείωτη χασισοφυτεία  από την οποία η πολυεθνική σπείρα ναρκωτικών προσδοκούσε να βγάλει τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το καλοκαίρι.

Ιθύνον νους ήταν ένας Βιετναμέζος με απόλυτη εξειδίκευση στο στήσιμο εργαστηρίων για την παραγωγή ναρκωτικών. 

 «Ο εξοπλισμός παρείχε όλες τις κατάλληλες συνθήκες ύδρευσης, φωτισμού εξαερισμού… καλλιέργειας», λέει Ιωάννα Ροτζιώκου, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΣ

Υπήρχε ακόμη και θερμοστάτης για να ελέγχεται με ακρίβεια η θερμοκρασία αλλά και η υγρασία του χώρου. 

Η πολυεθνική σπείρα είχε νοικιάσει 6 τεράστιες απομονωμένες βίλες για να μπορέσει να στήσει τα εργαστήρια για την καλλιέργεια των ναρκωτικών. Δύο πολυτελείς μονοκατοικίες ήταν στο Διόνυσο και την Εκάλη, άλλες τρεις στο Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη και η 6η στη Νέα Πέραμο. Υπεύθυνος για τις βίλες και όχι μόνο, ήταν ένας 36χρονος Έλληνας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Ροτζιώκου « Ήταν επιφορτισμένος με την ανεύρεση των πελατών, τη συλλογή των χρημάτων και την μοιρασιά στα μέλη της σπείρας»

Η σπείρα είχε στην κατοχή της και ένα ιδιαίτερα σπάνιο όσο και πανάκριβο ναρκωτικό. Επεξεργασμένο χασίς σε κρυσταλλική μορφή ιδιαίτερα υψηλής καθαρότητας. Ναρκωτικό των σαλονιών που κοστίζει 100 ευρώ το γραμμάριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top