Ντοκουμέντο Star: Καρέ – Καρέ θρασύτατη ληστεία σε μάντρα ανταλλακτικών – Έχουν χτυπήσει 15 φορές την ίδια επιχείρηση

Ο ιδιοκτήτης της μάντρας δηλώνει πως έχει πάρει τον νόμο στα χέρια του μετά από τόσες ληστείες

Ούτε μια , ούτε δυο αλλά 15 φορές έχουν εισβάλλει κακοποιοί σε μάντρα ανταλλακτικών στη Θεσσαλονίκη .Τη θρασύτατη δράση τους κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Ο ιδιοκτήτης της μάντρας βρίσκεται σε απόγνωση. Μόνο το τελευταίο 48ωρο  έχει πέσει δυο φορές θύμα των διαρρηκτών. Την τελευταία φορά μάλιστα, οι δράστες ήρθαν ..πρόσωπο με πρόσωπο με το περιπολικό αλλά κατάφεραν να διαφύγουν μετά από καταδίωξη.

Είναι η 15 φορά που μας χτυπάνε

Οι θρασύτατοι διαρρήκτες  εισβάλλουν στο χώρο σπάζοντας  με μανία  τα εξωτερικά κάγκελα της επιχείρησης. Το ...καταστροφικό τους σχέδιο πάει κατά γράμμα, αρχίζουν να ψάχνουν τη μάντρα και να φορτώνουν τα ανταλλακτικά.

Μέσα σε ένα δίωρο , πήραν απίστευτα πράγματα. Το ένα φορτηγάκι ήταν μέσα και το άλλο απέξω τους περίμενε. Μου έκαναν ζημιά 15.000 ευρώ ενώ το κέρδος γι’ αυτούς είναι μόλις 150 ευρώ. Αδίστακτοι μέχρι εκεί που δεν παίρνει

Λίγο πριν φύγουν εντοπίζουν μια μικρή αποθήκη και με την ίδια πρακτική την ισοπεδώνουν αρπάζοντας από μέσα μια τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι δράστες όμως είχαν υπολογίσει  χωρίς τον υπάλληλο σεκιούριτι  που άρχισε να τους καταδιώκει στο χώρο.

Ο υπάλληλος κατάφερε να τους πλησιάσει τότε εκείνοι  του πέταξαν ένα πολύ βαρύ αντικείμενο που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα το πέταξαν αυτό πάνω στο αυτοκίνητο αλλά με ελιγμό πρόλαβε να το αποφύγει

 Έκανε ζημιά 200 ευρώ και έγινε ...καπνός

Είπε να δοκιμάσει την τύχη του αλλά έφυγε με άδεια τσέπη. Ένας νεαρός μπήκε σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στα Ταμπούρια για να παίξει κάποιο τυχερό παιχνίδι και ποντάρει  200 ευρώ. Όταν έρχεται  όμως η ώρα να πληρώσει, αρχίζει να ψάχνει τις τσέπες του, βρίσκει κάποια ψιλά και συνεχίζει να ψάχνει. Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου γύρισε για λίγο την πλάτη του και τότε ο νεαρός έγινε...καπνός

 

Στα χέρια της  ΕΛ.ΑΣ ο ληστής με το ευφάνταστο κράνος- Τον έκαψε το κράνος του

Μπορεί ο ...τζαμπατζής να μην είχε κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ώστε να εντοπιστεί άμεσα από τις αρχές όπως ο 35χρονος τρόμος και φόβος της Δυτικής Αττικής που ...κάηκε  από το ευφάνταστο κράνος του και πλέον βρίσκεται στα χέρια των αρχών .

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top