Βίντεο ντοκουμέντο – Σύλληψη on camera τσαντάκια που λήστεψε Ελληνίδα αστυνομικό στην Ακρόπολη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που δρούσε στην περιοχή και έκλεβε κυρίως νεαρά ζευγάρια

Μέρα μεσημέρι, μια Ελληνίδα αστυνομικός έπεσε θύμα τσαντάκηδων στην Ακρόπολη. Συνάδελφοι της κατάφεραν να τον συλλάβουν μπροστά στην κάμερα του STAR. Την ίδια στιγμή εξαρθρώθηκε σπείρα που δρούσε στην περιοχή και έκλεβε κυρίως νεαρά ζευγάρια.

Εξαρθρώθηκε σπείρα Πακιστανών που λήστευε πολίτες στην Ακρόπολη

Αστυνομικοί της ομάδας Ζήτα κάνουν σωματικό έλεγχο σε έναν Αλγερινό που λίγο νωρίτερα είχε αρπάξει την τσάντα μιας γυναίκας συναδέλφου τους. Το θύμα δεν περίμενε ότι μια βόλτα και δυο φωτογραφίες στην Ακρόπολη θα της κόστιζε εκτός από χρήματα και την υπηρεσιακή της ταυτότητα που ο δράστης ξεφορτώθηκε σε έναν υπόνομο.

Η νεαρή αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα των νοτίων προαστίων κατάλαβε ότι η τσάντα της είχε κάνει φτερά και ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Λίγο αργότερα, φορώντας χειροπέδες ο σωματώδης Αλγερινός πήρε τον δρόμο για το αστυνομικό τμήμα και η αστυνομικός με την τσάντα της... άδεια τον ακολούθησε για να δώσει κατάθεση. Οι τουρίστες δεν κατάλαβαν το παραμικρό και το μόνο τους πρόβλημα ήταν η... έντονη ηλιοφάνεια.

Πριν από λίγες μέρες πάντως ένα ακόμα ζευγάρι είχε πέσει θύμα ληστών στην ίδια περιοχή με τους δράστες να συλλαμβάνονται και πάλι.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top