Αποκαλυπτικός ήταν ο δικηγόρος της μητέρας της 16χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι κακοποιούνταν σεξουαλικά από την ηλικία των έξι ετών από τον πατέρα της και τρεις φίλους του στην Πιερία.

Όπως είπε ο κ. Καραΐσκος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η τελευταία φορά που το κορίτσι έπεσε θύμα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων και των φίλων του ήταν το 2014, όταν και η μητέρα της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και πήρε τα παιδιά της να μείνουν σε άλλο σπίτι.

Πρόσθεσε επίσης ότι και οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι είναι οικογενειάρχες με παιδιά, ενώ αποκάλυψε ότι ο ένας από αυτούς είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια κάθειρξη για τον βιασμό ενήλικης, όμως η ποινή του ήταν σε αναστολή.

Εκτός αυτού, ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης τόνισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι αρχές υποψιάζονται ότι υπάρχουν και άλλα θύματα, τα οποία ακόμα δεν έχουν καταφύγει στην αστυνομία.

Γι’ αυτό άλλωστε όπως επεσήμανε έγινε και η δημοσιοποίηση των στοιχείων των τεσσάρων ανδρών που κατηγορούνται για τον βιασμό της 16χρονης, ώστε ο οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι να πάει στις αρχές και να το καταθέσει.

 

Tags: