Τρόμος στα Εξάρχεια από τον «σημαδεμένο» ληστή με το περίστροφο

Απειλεί ανυποψίαστους πολίτες και τους αρπάζει χρήματα - Νέα Ενημέρωση; 20:58

Σκηνές από ταινία θρίλερ εκτυλίσσονται στο κέντρο της Αθήνας με άγνωστο, ο οποίος κυκλοφορεί με ένα μαύρο πιστόλι και απειλεί ανυποψίαστους πολίτες, αρπάζοντάς τους χρήματα, κινητά τηλέφωνα και ό,τι πολύτιμο έχουν πάνω τους.

Ο «σημαδεμένος» ληστής, όπως τον αποκαλούν  την Τρίτη, επιτέθηκε δύο φορές σε πολίτες στα Εξάρχεια, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα φέρεται να πραγματοποίησε τρεις επιθέσεις στην ίδια περιοχή.

Η πρώτη επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 07:30 στη συμβολή των οδών Μετσόβου και Ρεθύμνου, όταν ο ληστής πλησίασε έναν άνδρα και του πήρε το τσαντάκι του που περιείχε το πορτοφόλι του με 30 ευρώ, την ταυτότητα και τις πιστωτικές του κάρτες.

Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 13:30 το μεσημέρι με θύμα έναν οδηγό, ο οποίος είχε μπει μόλις στο αυτοκίνητό του στη γωνία της Ζαΐμη με τη Μετσόβου. Ο δράστης άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού και πριν ο οδηγός προλάβει να αντιδράσει τον απείλησε με το πιστόλι και του πήρε το κινητό του τηλέφωνο, αξίας 800 ευρώ και το πορτοφόλι του που περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και πιστωτικές κάρτες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο «σημαδεμένος» ληστής είναι άνδρας γύρω στα 35 και ύψους 1,80 . Είναι μελαχρινός, αδύνατος, με κοντά μαλλιά και μιλάει ελληνικά με προφορά. Έχει μια βαθιά ουλή στα χείλη και απειλεί τα θύματά του με ένα μαύρο πιστόλι. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top