H εικόνα της Παναγίας έκρυβε...κοκαϊνη - Βίντεο ντοκουμέντο

Ζευγάρι έκρυβε ναρκωτικά πίσω από την ιερή εικόνα - Νέα Ενημέρωση: 20:25

Δεν είχε ιερό και όσιο ένα ζευγάρι στον Πειραιά το οποίο έκρυβε ναρκωτικά μέσα στο διαμέρισμά του και μάλιστα πίσω από… την εικόνα της Παναγίας!

Όπως θα δείτε στο video που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετακινούν την εικόνα της Παναγίας και βγάζουν από πίσω τα ναρκωτικά.

Το ζευγάρι, ένας Αλβανός 44 ετών και μια Ελληνίδα 33 ετών, διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το διαμέρισμά τους, ωστόσο αρχικά δεν έβρισκαν τίποτα.

Όμως το μάτι ενός αστυνομικού «έπεσε» πάνω στην εικόνα της Παναγίας. Τη μετακίνησε λοιπόν, έβαλε το χέρι του πίσω από την εικόνα, όπου εντόπισε μια ψευδοροφή. Έβγαλε το κομμάτι αυτό της ψευδοροφής και τότε αποκαλύφθηκαν τα ναρκωτικά. Σε αυτή την κρύπτη βρέθηκε πάνω από ένα κιλό κοκαϊνης, μικροποσότητα ηρωϊνης, νοθευτική ουσία περίπου 4 κιλά και 12.500 ευρώ!

Το ζευγάρι διακινούσε και τυποποιούσε τα ναρκωτικά, σαν μια οργανωμένη σπείρα. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν και τηλέφωνα, μεταλλικά καλούπια και ζυγαριές ακριβείας.

Το «θρησκευόμενο» ζευγάρι πήρε φυσικά το δρόμο για τον Εισαγγελέα.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top