Απόδραση στο Μεταγωγών: Έκοψαν τα κάγκελα με λίμα και κατέβηκαν με σεντόνια

Ισοβίτες για ληστείες, ναρκωτικά και δολοφονίες οι δραπέτες

Κινηματογραφική απόδραση από το κτίριο Μεταγωγών της Αθήνας, έκαναν τη νύχτα τρεις Αλβανοί ισοβίτες, καταδικασμένοι για ληστείες, δολοφονίες και εμπορία ναρκωτικών.

Mε σεντόνια αντί για σχοινί οι τρεις ισοβίτες κατάφεραν να πατήσουν στο προαύλιο του Μεταγωγών, λίγο πριν αρχίσει να ουρλιάζει συναγερμός. Ήταν περασμένες 11 το βράδυ της Τετάρτης .

Άγνωστο πώς, κατάφεραν να αποκτήσουν μια λίμα με την οποία έκοψαν τα κάγκελα του κελιού και κατέβηκαν από ύψος 7 μέτρων. Οι δύο από τους δραπέτες είχαν καταδικαστεί σε ισόβια για διακίνηση ναρκωτικών ενώ ο τρίτος για ληστείες και τη δολοφονία ένός άντρα στην Κυψέλη.

Τελευταίος κατέβηκε ένας Γεωργιανός, καταδικασμένος και εκείνος για ανθρωποκτονία. Δεν φαίνεται να ανήκει στην ομάδα των τριών Αλβανών που απέδρασαν.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγο αργότερα μα τρέχει στην περιοχή γύρω από το Μεταγωγών. Είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στη στυγερή δολοφονία 58χρονου ιδιοκτήτη ταβέρνας πριν από 5 χρόνια στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Το μεσημέρι στο Μενίδι συνελήφθη ένας από τους Αλβανούς δραπέτες που εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών. Έρευνα διεξάγεται στο Μεταγωγών για να εξακριβωθεί το πώς οι φυλακισμένοι προμηθεύθηκαν τη λίμα με την οποία έκοψαν τα κάγκελα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top