Νέα νεκροψία-νεκροτομή στον 21χρονο φοιτητή - Η έκκληση των γονιών του στην Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου

Ανοίγει ξανά η υπόθεση του Νίκου Χατζηπαύλου

Ανοίγει ξανά η υπόθεση του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου μετά την απόφαση των δικαστικών αρχών να διενεργηθεί τελικά και δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του. Αυτή τη φορά, τη διαδικασία θα παρακολουθήσει και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του, ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ραγδαίες εξελίξεις με τον φοιτητή στην Κάλυμνο: Δεκτό το αίτημα για δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση

«Η οικογένεια είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη, πάρα πολύ ικανοποιημένη γι΄αυτή την εξέλιξη, κάτι που δίνει φως στην πραγματική αλήθεια. Και η πραγματική αλήθεια είναι η δολοφονική ενέργεια» δήλωσε στο Star ο Γιάννης Γλύκας, συνήγορος της οικογένειας του φοιτητή.

Οι γονείς του φοιτητή έκαναν έκκληση πρός τις δικαστικές αρχές προκειμένου να πάρουν απαντήσεις στα ερωτήματα τους για τον ξαφνικό θάνατο του 22χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου και να θάψουν το παιδί τους.

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ:

 

«Επειδή τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, καθώς η σορός του παιδιού μας πρέπει να ταφεί… παρακαλούμε δώστε μας αυτήν την δυνατότητα, προκειμένου να πειστούμε ότι εξαντλήθηκε κάθε δυνατότητα για την διερεύνηση του αδόκητου θανάτου του πολυαγαπημένου μας τέκνου» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης έπαιξε η μήνυση για ανθρωποκτονία κατ' αγνώστων που υπέβαλαν οι γονείς του Νίκου Χατζηπαύλου την περασμένη Δευτέρα στις αστυνομικές αρχές.

«Το παιδί μας ήταν ένα παιδί γεμάτο όρεξη για ζωή και ουδέποτε θα προέβαινε σε ριψοκίνδυνες για τον εαυτό του ενέργειες, καθώς το διέκρινε η σύνεση και το μέτρο» προσθέτουν στο αίτημά τους προς την εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου.

Η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Νίκου Χατζηπαύλου. Ο φοιτητής που επισκεπτόταν τη μητέρα του στην Κάλυμνο ήταν αγνοούμενος από τις 9 Νοεμβρίου και η σορός του βρέθηκε στις 25 του μήνα.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top