Αυτή είναι όλη η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο - Δεύτερη γνωμάτευση περιμένει η οικογένειά του

Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου είναι πεπεισμένοι πως το παιδί έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας

Τη βεβαιότητα ότι το παιδί τους έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας εκφράζει η οικογένεια του φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην Κάλυμνο, έπειτα από έξι ημέρες αναζήτησης.

Η προσπάθειά τους να λάβουν απαντήσεις στα ερωτήματα που τους βασανίζουν συνεχίζεται μέρα με τη μέρα.

Όσοι γνώριζαν τον Νικόλα παρακολουθούν με αγωνία την προσπάθεια των γονιών του να φωτιστούν άγνωστες πτυχές της... μοιραίας βόλτας του στο βουνό.

Οι γονείς του άτυχου Νικόλα δεν έχουν πειστεί ακόμη πως ο θάνατος του παιδιού τους οφείλεται σε δυστύχημα όπως απεφάνθη ο ιατροδικαστής Ρόδου που έκανε τη νεκροτομή. Για το λόγο αυτό πήγαν στη Γενική αστυνομική Διεύθυνση και κατέθεσαν μήνυση κατ' αγνώστων για ανθρωποκτονία.

Προς το παρόν η οικογένεια του Νικόλα περιμένει με αγωνία το ...πράσινο φως του Εισαγγελέα για μια δεύτερη ιατροδικαστική γνωμάτευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αυτή είναι η ιατροδικαστική έκθεση νεκροψίας-νεκροτομής του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου

Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: Μυστήριο με τα παπούτσια που βρέθηκαν σε άλλο σημείο και τελικά δεν ήταν δικά του

Γονείς νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο: «Θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο»

Ραγδαίες εξελίξεις: Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσαν οι γονείς του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο

ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΛΗ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΦΟΙΤΗΤΗ

 

Tην ίδια στιγμή, η ιστοσελίδα bloko.gr φέρνει στο φως όλη την ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε ο αρμόδιος ιατροδικαστής Ρόδου, για τις συνθήκες θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου, του φοιτητή που σκοτώθηκε στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με την έκθεση, ο θάνατός του δεν επήλθε από εγκληματική ενέργεια, ενώ αυτό που συγκλονίζει είναι ότι ο 21χρονος φοιτητής έμεινε τραυματισμένος σοβαρά και αβοήθητος για 2 με 3 ημέρες, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ως αιτία θανάτου, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ο θάνατος του Χατζηπαύλου Νικόλαου, επήλθε συνέπεια δευτερογενούς καταπληξίας ως επιπλοκή πολλαπλών κακώσεων σώματος, συμβατών με πτώση».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top