Κινηματογραφική καταδίωξη στο Αιγαίο – Προφυλακιστέοι οι συλληφθέντες για τη μεταφορά 1,6 τόνων κάνναβης με ταχύπλοο

Και οι 11 κατηγορούμενοι (δύο Έλληνες, δύο Ιταλοί, έξι Αλβανοί και ένα Βούλγαρος) έχουν οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού / Νέα ενημέρωση 18:49

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι πέντε κατηγορούμενοι οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στη μεταφορά 1,6 τόνων ακατέργαστης κάνναβης με ταχύπλοο σκάφος από την Αλβανία στην Ελλάδα. Οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες για την ίδια υπόθεση είχαν προφυλακιστεί τις προηγούμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια καταδίωξη με «ναρκω-ταχύπλοο» στο Αιγαίο – Εμπλέκεται και γνωστός Μυκονιάτης επιχειρηματίας

Και οι 11 κατηγορούμενοι (δύο Έλληνες, δύο Ιταλοί, έξι Αλβανοί και ένα Βούλγαρος) έχουν οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Την Παρασκευή απολογήθηκαν, μεταξύ άλλων, και οι δύο Έλληνες, ο 65χρονος επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης που δραστηριοποιείτο στη Μύκονο και ο 43χρονος ιδιοκτήτης πάρκινγκ σκαφών στα Καλύβια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 65χρονος είχε εξασφαλίσει στο κύκλωμα δύο υπερσύγχρονα και ειδικά μετασκευασμένα ταχύπλοα σκάφη για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Ο 65χρονος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι πράγματι είχε εταιρεία που ναύλωνε ταχύπλοα σκάφη σε τρίτους, αλλά δεν είχε καμία σχέση με τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται ένας Ιταλός, 31 ετών, ο οποίος απολογήθηκε και ήδη προφυλακίστηκε. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι βρισκόταν στην Ελλάδα για να παραλάβει σκάφος που ανήκε στον Έλληνα επιχειρηματία, προκειμένου να το μεταφέρει σε ναυπηγεία της Ιταλίας για επισκευές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top