Συνελήφθησαν στα Σπάτα δραπέτης και η σύντροφός του - Είχε παραβιάσει άδεια το 2015

Το 1990 είχε σκοτώσει εν ψυχρώ έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής δύο αστυνομικούς

Συνελήφθησαν στα Σπάτα δραπέτης και η σύντροφός του

Συνελήφθη σε σπίτι στα Σπάτα, χθες Τετάρτη, 50χρονος δραπέτης και η 46χρονη σύντροφός του, μετά από επιχείρηση της ΕΚΑΜ και της Ασφάλειας. Ο 50χρονος καταζητείτο από τον Μάρτιο του 2015, που είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού και δεν επέστρεψε. Στους δύο κατηγορούμενους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών για προσωπική χρήση και παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή.

Πρόκειται για τον Αντώνη Καραμολέγκο, ο οποίος είχε σκοτώσει δύο αστυνομικούς το 1990 έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Καραμολέγκος είχε πάρει άδεια από τις φυλακές τον Μάρτιο του 2015 και δεν επέστρεψε. Έναν χρόνο μετά την παραβίαση της άδειας, τον Μάρτιο του 2016, είχε πυροβολήσει έναν άνδρα μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Για την υπόθεση αυτή έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Σημειώνεται ότι άδεια από τις φυλακές ο 50χρονος είχε πάρει και το 2011, την οποία είχε παραβιάσει, αλλά τότε εντοπίστηκε γρήγορα και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σπίτι βρέθηκε ένα πιστόλι καθώς επίσης κυνηγετικά όπλα και πολλά φυσίγγια. Ακόμα βρέθηκαν στην αυλή κλεμμένα οχήματα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top