Η προαναγγελία θανάτου του Ζαφειρόπουλου στο Facebook -«Πόνεσα; Θα σας πονέσω!»

Με τατουάζ του Τσε Γκεβάρα ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός

Στο φως της δημοσιότητας φέρνει σήμερα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το post που είχε κάνει στο Facebook, ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

«Τίποτα δεν συγχωρώ. Πόνεσα! Θα σας πονέσω!!!» αναφέρει με ανάρτηση που είχε κάνει στα social media μέσα από τις φυλακές ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, λίγες ώρες μετά την εντολή εκτέλεσης, και η οποία στην ουσία αποτελεί την προαναγγελία θανάτου του ποινικολόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτοί είναι οι Αλβανοί δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Aυτός είναι ο 32χρονος Αλβανός που ομολόγησε ότι πυροβόλησε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο

«Βρε τον φουκαρά! Δεν έπρεπε να τον σκοτώσουν» - Οι απίστευτοι διάλογοι των ηθικών αυτουργών της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Έτσι έγινε η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου - Εξιχνιάστηκε πλήρως

Να σημειώσουμε, ότι ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου είναι ο άντρας που βλέπετε στη φωτογραφία, ο οποίος έχει και ένα τατουάζ με τον Τσε Γκεβάρα στο μπράτσο.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», ο «μισθωτής», ο εντολέας των εκτελεστών του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με τον… Τσε Γκεβάρα στο αριστερό μπράτσο είχε πάρει την εντολή «πρόσληψής» τους από τον «Αρχοντα των φυλακών», τον επονομαζόμενο «Κλόντι».

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top