Δράμα: Ο 79χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον επίδοξο διαρρήκτη, είχε ξανασκοτώσει ληστή!

Δείτε το βίντεο

Νεκρός από τις σφαίρες όπλου ιδιοκτήτη χρυσοχοείου στον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, έπεσε τα ξημερώματα 29χρονος διαρρήκτης. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο 79χρονος σκότωσε επίδοξο διαρρήκτη.

Το σκηνικό είχε επαναληφθεί το 1996 όταν και τότε πήγαν να του κλέψουν το κατάστημα, πάλι βράδυ.

Όλα εκτυλίχθηκαν στην περιοχή Άγιος Αθανάσιος της Δράμας στις 4.30 τα ξημερώματα, όταν 79χρονος αργυροχρυσοχόος αντιλήφθηκε θορύβους από το κατάστημά του κάτω από το σπίτι του. Βγαίνοντας έξω, είδε έναν νεαρό, ο οποίος επιχειρούσε να παραβιάσει την πόρτα και τότε άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα και τον πυροβόλησε.

Από τα πυρά ο 29χρονος επίδοξος διαρρήκτης σωριάστηκε νεκρός στο έδαφος και οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν συνέλαβαν τον 79χρονο χρυσοχόο.

 Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος χρυσοχόος πήρε τον νόμο στα χέρια του. Πριν από 20 χρόνια είχε πυροβολήσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του, σκοτώνοντας τον διαρρήκτη. Τότε και πάλι είχε συλληφθεί αλλά είχε αθωωθεί στο δικαστήριο.

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία σχηματίστηκε εναντίον του 79χρονου που πυροβόλησε τον επίδοξο κλέφτη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Τρόμος με τους ληστές και στη Κυψέλη

Την ίδια ώρα συγκάτοικοι με τον... τρόμο αισθάνονται οι κάτοικοι της Κυψέλης, μετά το τελευταίο χτύπημα της ληστών με το σίδερο, με θύμα μια 85χρονη γυναίκα η οποία έζησε τη φρίκη μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά της, επί της οδού Αγίας Ζώνης.

Πολλοί είναι οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση.

 

 

 

Δείτε στο παρακάτω link το ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star:

 

http://www.star.gr/tv/el/Pages/News.aspx?artId=13&artTitle=kentriko_deltio_savvatou_kyriakis

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top