Αυτό είναι το "σατανικό ζευγάρι"! Η γυναίκα πούλαγε έρωτα σε ηλικιωμένους και ο άντρας ήταν τσιλιαδόρος

Τους έριχναν υπνωτικά χάπια

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία, μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του ζευγαριού που έταζε σεξ σε ηλικιωμένους και μετά τους ξάφριζε.

Το ζευγάρι συνελήφθη στις 5 Οκτωβρίου στην Ηλιούπολη και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της συμμορίας, της ληστείας κατά συρροή και της διακίνησης ναρκωτικών.

Πρόκειται για τους:

1. ΖΑΧΑΡΙΟΥ Δέσποινα του Νικολάου και της Ασημίνας, γεννηθείσα στις 7-3-1982 στην Νίκαια

2. ΛΑΖΑΡΙΔΗ Γεράσιμο του Βελισσαρίου και της Μαρκούλας, γεννηθέντα στις 6-1-1983 στον Πειραιά



Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες πήγαιναν σε καφετέριες της Αττικής, κυρίως πρωινές και μεσημβρινές ώρες, όπου σύχναζαν μοναχικοί ηλικιωμένοι άνδρες.

Η 35χρονη προσέγγιζε τα υποψήφια θύματά της, μιλούσε μαζί τους, αποκτούσε οικειότητα και με το πρόσχημα ότι προτίθεται να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους, τους έπειθε να πάνε στα σπίτια τους.

Εκεί τους έριχνε υπνωτικά χάπια στο ποτό τους, εκείνοι αποκοιμιόνταν και στη συνέχεια έκανε άνω κάτω τα σπίτια τους και τους έκλεβε χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές, κ.α.

Ο 34χρονος είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου και ήταν σε εγρήγορση για να επέμβει σε περίπτωση ανεπιτυχούς έκβασης των σχεδίων τους.

Στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος υπνωτικών χαπιών, κινητά τηλέφωνα και κάρτες SIM, ρολόγια χειρός και tablet.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί έξι περιπτώσεις στη Ραφήνα, το Μαραθώνα, την Αρτέμιδα, το Παλαιό Φάληρο και την Ηλιούπολη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top