Μόνο στο Star "Μαμά μου σκότωσαν τη Δώρα" -Σπάει καρδιές η γιαγιά της 32χρονης που την κατακρεούργησαν στο νεκροταφείο

«Να τον βρουν αυτόν που το έκανε αυτό και να τον γδάρουν» είπε χαρακτηριστικά

Η γιαγιά της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, δεν μπορεί να πιστέψει πως η εγγονή της δολοφονήθηκε στο Β’ νεκροταφείο με 14 μαχαιριές.

"Καλό κορίτσι ήτανε αν είχε κανέναν που τη μισούσε δεν μπορώ να το ξέρω. Κλαίμε και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Πήγα στην εκκλησία, της άναψα κερί και δεν πρόκειται να την αφήσω ποτέ. Όταν ερχόταν σε μένα, της έλεγα να μην διαβάζει τόσο πολύ και εκείνη μου έλεγε “γιαγιά θα κάνω αυτό που πιστεύω γιατί θέλω να περάσω στη σχολή. Και τι κατάφερε; Το έσφαξαν το παιδί" είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Θεοδώρα Ζέμπερη, ενώ αποκάλυψε και το πώς έμαθε ότι η εγγονή της είναι νεκρή.

«Μου είπε το παιδί μου “μαμά μου σκότωσαν την Θεοδώρα» και εγώ του είπα “Tι λες παιδάκι μου;” Aυτός που τη σκότωσε με 11-14 μαχαιριές δεν ξέρω κιόλας. Στην κηδεία άλλος έλεγε έτσι και άλλος αλλιώς.» 

Η γιαγιά της Δώρας μάλιστα απάντησε στο αν η κοπέλα είχε επαφές με τον μπαμπά της.

«Με τον μπαμπά της είχε επαφές αλλά από κει και πέρα, εγώ στο χωριό είμαι τι να ξέρω; Την είδα πριν δύο χρόνια και μιλήσαμε και της έδωσα 4.000 ευρώ να πληρώσει τα έξοδά της. .Με τη γυναίκα του δεν είχε επαφές, μόνο με την Θοδώρα. Το αγαπούσαμε το παιδί. Όποιος το έκανε αυτό να το λάβει στα παιδιά του. Δεν έφταιγε σε τίποτα το κορίτσι. Εμείς αυτό ζητάμε να τον βρούνε αυτόν που το έκανε αυτό και να τον γδάρουν. Αυτό ζητάμε.»

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top