Μόνο στο Star: Ο πατέρας της Δώρας, το ταξί...και ο δολοφόνος! Η έκκληση στον άγνωστο άντρα με το λευκό μπλουζάκι

Τι κατέθεσε ο πατέρας της 32χρονης που κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιριές

Στο μικροσκόπιο των αξιωματικών του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας βρίσκεται το ταξί του πατέρα της 32χρονης Δώρας, η οποία δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Οι έρευνες γίνονται μετά  την κατάθεση του πατέρα στις Αρχές, στην οποία ανέφερε ότι λίγο μετά το φονικό πήρε πελάτη στο ταξί του έναν ύποπτο άνδρα από την περιοχή του νεκροταφείου.

Ο Κώστας Ζέμπερης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον μυστηριώδη άγνωστο που πήρε με το ταξί από το νεκροταφείο

«Είδα έναν άνθρωπο  έξω από το νεκροταφείο τον οποίο πήρα με το ταξί. Και παρακαλώ να βγει να πει ποιος ήταν, τι ήθελε εκεί κι αν είδε κάτι. Τυχαία πέρασα απ’ έξω, δεν ήξερα ότι εκείνη την ώρα το παιδί μου ήταν μέσα. Θέλω να δούμε τις κάμερες γιατί αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να είχε ήδη εμφανιστεί».

«Τον πήρα με το ταξί γύρω στις 6μιση-7 παρά από τη γωνία του νεκροταφείου. Για 30-35 χρονών μου φάνηκε, 1,75 στο ύψος. Δε μιλήσαμε πολύ γιατί η διαδρομή ήταν σύντομη. Έλληνας μου φάνηκε, το δέρμα του ήταν λευκό. Φορούσε μια λευκή μπλούζα. Μου έκανε εντύπωση το ότι μπήκε γρήγορα μέσα στο αμάξι και μου είπε Πάμε, πάμε! Να βγει να πει ποιος ήταν!»

Επιμένει ότι η δολοφονία σχετίζεται με τη δουλειά της κόρης του στο ΣΔΟΕ

«Δε νομίζω να ήταν κάτι από τις σχέσεις της, η Δώρα ήταν ένα συνεσταλμένο παιδί, ένα μαζεμένο παιδί  με πολύ μυαλό. Εγώ πιστεύω ότι ήταν κάτι από τη δουλειά της».

«Πριν 2μιση μήνες η Δώρα χώρισε από την προηγούμενη σχέση της, όχι με τον αστυνομικό, με αυτόν είχε χωρίσει πριν ένα χρόνο περίπου. Εγώ νόμιζα ότι ήταν με το Γιάννη (τον νεαρό που πέθανε στο εργατικό ατύχημα) ήταν  σε σχέση, αλλά τελικά ήταν απλά φίλοι».

Τι κατέθεσε ο πατέρας της Δώρας

Σύμφωνα με πληροφορίες των δημοσιογράφων του Star, στην κατάθεσή του ο πατέρας κατηγορεί τη μητέρα των παιδιών για όσα έγιναν:

«Οι σχέσεις μου με τη σύζυγο είναι πάρα πολύ κακές. Από την ημέρα που έφυγα από το σπίτι, έστρεψε τα παιδιά μας εναντίον μου και δεν με άφηνε ούτε να τους μιλήσω. Αν ήμουν στο σπίτι, δεν θα πάθαινε κακό η Δώρα μου. Εγώ θα είχα επίβλεψη, θα πρόσεχα τα παιδιά μου και δεν θα άφηνα κανέναν να τους κάνει κακό.

«Τα ξημερώματα έμαθα από τον γιο μου ότι σκότωσαν τη Δώρα κι έφυγα άρον άρον να πάω στο νεκροταφείο να μάθω λεπτομέρειες. Στο σπίτι δεν πήγα ποτέ γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα με έδιωχναν. Εγώ τα παιδιά μου τα λατρεύω και κανένας δεν μπορεί να φανταστεί πόσο άσχημα αισθάνομαι, που δεν έχω επαφή μαζί τους».

Δείτε περισσότερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star στις 19.55 με τη Μάρα Ζαχαρέα

 

Δείτε το video
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top