Βγαλμένο από Χόλιγουντ: Σκηνοθέτησε ληστεία των 80.000 ευρώ!

Τι προσπαθούσε να αποκρύψει

Σκηνοθέτησε ληστεία των 80.000 ευρώ!

Μια γυναίκα σχεδίασε κι εκτέλεσε ληστεία - "μαϊμού" με λεία 80.000 ευρώ!

Η 36χρονη λογίστρια εργάζεται χρόνια σε πασίγνωστη εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης. Χθες, Παρασκευή, κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι την λήστεψαν, ενώ οδηγούσε και είχε στο αυτοκίνητο περίπου 80.000 ευρώ, χρήματα της εταιρείας. Έφτιαξε, μάλιστα, ολόκληρο σενάριο, λέγοντας ότι οι ληστές σκηνοθέτησαν τροχαίο στο δρόμο και της επιτέθηκαν μόλις εκείνη σταμάτησε να βοηθήσει. Έφυγαν, είπε, με μηχανάκι, αφού της πήραν τα λεφτά.

Ωστόσο, όσο οι αστυνομικοί «χτένιζαν» την περιοχή για να βρουν τα ίχνη των κακοποιών, η γυναίκα στην κατάθεσή της άρχισε να έχει αντιφάσεις. Τα λεγόμενά της δεν ταίριαζαν με τα όσα είχαν βρει οι αστυνομικοί.

Ώρες ερωτήσεων μετά, η 36χρονη τελικά αποκάλυψε το μυστικό της: εκείνη έστησε την υποτιθέμενη ληστεία. Δεν υπήρχαν κλέφτες, μόνο εκείνη. Αυτοτραυματίστηκε, μάλιστα, χτυπώντας το κεφάλι της στο τζάμι του αυτοκινήτου, για να γίνει περισσότερο πιστευτή.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Πάτρας, η λογίστρια είχε «βάλει χέρι» σε λεφτά της εταιρείας για την οποία δούλευε. Μόλις έγινε αντιληπτή, άρχισε να ψάχνει τρόπους να μαζέψει τα λεφτά αυτά και να τα επιστρέψει, για να μη συλληφθεί για υπεξαίρεση.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι η 36χρονη, τον τελευταίο καιρό, ζητούσε δανεικά.

Αντιμέτωπη με την εταιρεία και τις έρευνες, αποφάσισε να σκηνοθετήσει μια… χολιγουντιανού επιπέδου ληστεία, για να πάρει χρήματα. Τώρα, όμως, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για ψευδή κατάθεση.

Για την ιστορία, η ίδια υποστηρίζει ότι τα λεφτά της εταιρείας τα οποία και πήρε, τα έδωσε σε άτομο του περιβάλλοντός της με οικονομικές δυσκολίες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top