«Τον σκότωσαν ενώ το παιδί βρισκόταν στο μπαλκόνι» - Σοκάρουν οι καταθέσεις για τη δολοφονία του ναυτικού που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη

«Τον ήθελε για τα λεφτά του. Ήταν πολύ απαιτητική»

Σοκ προκαλούν τα όσα κατέθεσαν σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου οι μάρτυρες της υπόθεσης δολοφονίας του συνταξιούχου ναυτικού, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2016 βρέθηκε νεκρός μέσα σε καταψύκτη.

«Τον σκότωσαν ενώ βρισκόταν το παιδί στο μπαλκόνι. Σκότωσε δηλαδή τον πατέρα του παιδιού της ενώ ο μικρός ήταν δίπλα. Τον βασάνιζαν 2-3 ώρες. Τον κρατούσαν ζωντανό και όλα τα έκανε από εκδίκηση και για να αρπάξει τη περιουσία».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του αδερφού του 63χρονου ναυτικού ο οποίος βρέθηκε σε εμβρυακή στάση, δεμένος χειροπόδαρα μέσα σε καταψύκτη, στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του στην Καλλιθέα τον Ιανουάριο του 2016. «Ήθελε να αρπάξει την περιουσία του», είπε στην κατάθεση του, για την 50χρονη Βουλγάρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζωντάνεψαν οι φρικιαστικές στιγμές της άγριας δολοφονίας του ναυτικού που βρέθηκε στην κατάψυξη

«Δεν συμφωνούσα με τον γάμο. Δούλευε σε μπαρ όταν τον γνώρισε και πίστευα ότι τον ήθελε για τα λεφτά του. Ήταν πολύ απαιτητική» υποστήριξε φίλος του θύματος.

Η κατηγορούμενη από τη Βουλγάρα δηλώνει αθώα, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε από τον εισαγγελέα να καταθέσει ο 14χρονος γιος της ο οποίος βρίσκεται σε ίδρυμα στη Βουλγαρία, καθώς φέρεται να ήταν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος τη στιγμή της δολοφονίας του πατέρα του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η δολοφονία έγινε τον Ιανουάριο του 2015. Το πτώμα βρέθηκε έναν χρόνο μετά, όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος μπήκε στο σπίτι μαζί με δικαστικούς επιμελητές.

«Όταν είδα το πτώμα τρόμαξα και έκλεισα τον καταψύκτη αμέσως.Έπαθα σοκ …είδα τη πλάτη και το κεφάλι του…Ηταν δεμένος τα χέρια του με τα πόδια του» υποστήριξε ο δικαστικός επιμελητής.

Η κατηγορούμενη εντοπίστηκε στη Βουλγαρία με τον γιο της, την επιμέλεια του οποίου είχε ο άτυχος ναυτικός, έχοντας μαζί της 224.000 ευρώ, χρήματα που είχε αφήσει σε τραπεζικό λογαριασμό ο παππούς του παιδιού. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται και μια 27χρονη φίλη της η οποία φέρεται να της βρήκε τους συνεργούς.

 

Δειτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ΕΔΩ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top