Κινηματογραφική καταδίωξη: Πώς οι αστυνομικοί συνέλαβαν ληστές τράπεζας στο Παλαιό Φάληρο

Οι συλληφθέντες δεν σταμάτησαν σε αστυνομικό έλεγχο με το αυτοκίνητό τους και κίνησαν υποψίες - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 18:09

Την προηγούμενη Δευτέρα, σε τράπεζα στη Λεωφόρο Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο, πραγματοποιήθηκε ληστεία μέρα μεσημέρι!

Γύρω στις 14:30, 2 άτομα εισέβαλαν στο υποκατάστημα της τράπεζας. Ο ένας κρατούσε περίστροφο, ενώ ο δεύτερος απειλούσε ότι θα ρίξει χειροβομβίδα.

Οι δυο δράστες πήραν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν και διέφυγαν με μηχανή.

Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να καταφέρει να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει. Πράγματι, το απόγευμα της Δευτέρας, αστυνομικοί εντόπισαν ένα αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο, οι επιβάτες του οποίου δεν σταμάτησαν σε έλεγχο.

Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει τους αστυνομικούς, χτυπώντας σε άλλα αυτοκίνητα και τρέχοντας με ιδιαίτερα αυξημένη ταχύτητα.

Τελικά, οι αστυνομικοί, με τα όπλα τους στα χέρια, κατάφεραν να συλλάβουν τα 3 άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, τα οποία σχετίζονται με τη ληστεία στη συγκεκριμένη τράπεζα. Μάλιστα, δεν είχαν καν προλάβει να ξεφορτωθούν ούτε τα χρήματα που είχαν κλέψει, ούτε το περίστροφο που είχαν χρησιμοποιήσει στη ληστεία. Λίγο αργότερα, συνέλαβαν έναν ακόμα ύποπτο.

Και οι 4 συλληφθέντες προέρχονται από την Πρώην Σοβιετική Ένωση, ενώ στο μικροσκόπιο βρίσκεται πιθανή εμπλοκή τους σε άλλες παράνομες πράξεις, καθώς μάλλον πρόκειται για «παλιούς γνώριμους» της Ασφάλειας.

 

(φωτογραφία αρχείου: Intime News)

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top