Κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών: Τους έκλειναν ερωτικά ραντεβού μέσω ροζ site με πελάτες

Στην ιστοσελίδα περιέγραφαν με κάθε λεπτομέρεια το κόστος και τις υπηρεσίες κάθε εκδιδόμενης

Εξάρθρωση κυκλώματος που εξέδιδε αλλοδαπές

Κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης αλλοδαπών γυναικών εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ά Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το κύκλωμα, διέθετε γραφείο, όπου μέσω ιστοσελίδας κανόνιζε ερωτικά ραντεβού.

Το «ροζ» site, κάτω από την φωτογραφία της κάθε γυναίκας, εμπεριείχε το «κόστος» της ανά ώρα "μίσθωσης" ή για μια ολόκληρη μέρα, καταγράφοντας με απόλυτη λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά της (ύψος, κιλά, καταγωγή, γλώσσες, ηλικία, ζώδιο),  τις υπηρεσίες που προσφέρει, όπως επίσης και αυτές που «χρεώνονταν» εξτρά.

Επίσης υπήρχε sex... forum για κριτικές όπου ο κάθε πελάτης κατέγραφε την εμπειρία του, όπως επισης και το ωράριο της εκάστοτε εκδιδόμενης.

ΠΩΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε συγκεκριμένη ηλεκτρονική ιστοσελίδα μέσω της οποίας κανονίζονταν τα ερωτικά ραντεβού έναντι αδράς αμοιβής. 

Μάλιστα το κύκλωμα είχε εγκαταστήσει όλες τις εκδιδόμενες γυναίκες σε ξενοδοχείο της Καλλιθέας, στο οποίο έκλειναν επίσης και ραντεβού με τους πελάτες.

Παράλληλα, η οργάνωση τις μετέφερε και σε άλλα ξενοδοχεία.

Έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση το βράδυ της 27ης Σεπτεμβρίου, συνελήφθησαν δυο άτομα: Ένας 47χρονος Έληνας και μια 29χρονη υπήκοος Αλβανίας, που ήταν μέλη του κυκλώματος.

Παράλληλα, προσήχθησαν 2 εκδιδόμενες υπήκοοι Ρωσίας και σε βάρος τους συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής.

Επιπλέον, συγκατηγορούμενοι των παραπάνω ατόμων είναι 3  Έλληνες, εκ των οποίων δύο 35χρονοι Έλληνες (άνδρας- γυναίκα), ιδιοκτήτες του γραφείου ερωτικών ραντεβού και ένας 53χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου.

Ακόμα, προσήχθησαν 11 γυναίκες που έμεναν στο ξενοδοχείο, ενώ συνελήφθη και μία 26χρονη υπήκοος Ρωσίας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Η αστυνομία κατέσχεσε επίσης ένα αυτοκίνητο Ι.Χ και το ποσό των 1.200 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Να αναφέρουμε τέλος, ότι σε ταυτόχρονη Αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αποδομήθηκε αντίστοιχο κύκλωμα μαστροπών, στο οποίο εμπλέκονται ως ιδιοκτήτες του γραφείου, οι δύο 35χρονοι μη συλληφθέντες. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top