Νίκαια: Ανατροπή στην άγρια δολοφονία του λογιστή - «Με κακοποιούσε σεξουαλικά» λέει ο 24χρονος ανιψιός του

Τι ισχυρίζεται ο 24χρονος δράστης για τις 10 μαχαιριές με τις οποίες δολοφόνησε το θύμα

Τεράστια είναι η ανατροπή στην δολοφονία του 54χρονου λογιστή, ο οποίος στις 18 Αυγούστου βρέθηκε άγρια δολοφονημένος με 10 μαχαιριές.

Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, δράστης ήταν ο 24χρονος ανιψιός του λογιστή, ο οποίος ομολόγησε ότι τον σκότωσε, ισχυριζόμενος πως έδρασε εν βρασμώ ψυχής, επειδή ο θείος του τον κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 11 ετών!

Τραγική ειρωνεία; Ένα χρόνο πριν όπως λέει, ο πατέρας του είχε δολοφονηθεί επίσης για σεξουαλικούς λόγους.

Τι ισχυρίζεται ο δράστης:

«Τον έχει μεγαλώσει η μητέρα του, γιατί τον πατέρα του τον δολοφόνησαν όταν εκείνος  πήγαινε πέμπτη δημοτικού. Τον είχαν βρεί δεμένο και γυμνό στο πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινήτου του. Ένα χρόνο αργότερα πήγε ο θείος και τον πήρε με το παπάκι από τον οδοντίατρο. Τον έβαλε να καθίσει μπροστά του στο μηχανάκι και άρχισε να τον χαϊδεύει στα γεννητικά του όργανα. Αντέδρασε και προσπάθησε να απομακρύνει τα χέρια του. Εκείνος συνέχισε».

Η σκηνή του εγκλήματος – Σοκάρει η περιγραφή του δράστη:

«Του είπε “ξέχνα τα λεφτά που σου έχω δανείσει, αν είσαι μαζί μου θα σε έχω στην πένα” και προσπάθησε να του κατεβάσει τη βερμούδα. Θόλωσε και του έριξε μια μπουνιά. Προσπάθησε να τον χτυπήσει. Τότε πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και ξεκίνησε να τον χτυπάει παντού. Θέλει να ζητήσει συγνώμη».

Τι απαντά σε όλα αυτά ο Γιάννης Γλύκας, συνήγορος πολιτικής αγωγής του θύματος;

Τονίζει πως ο δράστης του ζητούσε συνεχώς λεφτά. Το ίδιο έγινε και την μοιραία ημέρα. Όταν ο 54χρονος αρνήθηκε, τότε τον δολοφόνησε βάναυσα.

 

Δείτε περισσότερα στο video.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top