Συναγερμός σε νηπιαγωγείο στη Γλυφάδα! Συνελήφθη επιδειξίας έξω από το σχολείο

Ανάστατοι γονείς και εκπαιδευτικοί - Νέα Ενημέρωση:21:17

Συναγερμός  σήμανε σε νηπιαγωγείο στη Γλυφάδα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι εντοπίστηκε 54χρονος επιδειξίας έξω από το σχολείο.

Ο 54χρονος μάλιστα προσπάθησε να διαφύγει αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να του περάσουν  χειροπέδες.

Κάτοικος της περιοχής είδε από το μπαλκόνι της τον 54χρονο να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα κοιτώντας τα παιδάκια που έπαιζαν στον προαύλιο χώρο του νηπιαγωγείου και κάλεσε την Αστυνομία.

Όπως είναι φυσικό, οι γονείς των μικρών μαθητών είναι ανάστατοι και παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η Ηρώ Γερακάκη, μητέρα ενός από τα παιδιά που πηγαίνουν στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο, είναι σοκαρισμένη. Όπως λέει, δεν ενημερώθηκε για το περιστατικό από το σχολείο, αλλά από το Internet.

H ίδια μίλησε στην κάμερα του Star, ακόμα σοκαρισμένη από το γεγονός:«Και βλέπω ότι αφορά το νηπιαγωγείο του παιδιού μου. Έχω ταραχτεί τώρα, πραγματικά. Ρωτάω τη δασκάλα αν ισχύει όντως το περιστατικό. Μου είπε ότι ο συγκεκριμένος κύριος εθεάθη έξω από τα κάγκελα αρχικά το μεσημέρι. Έκανε τον κύκλο του σχολείου επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα».

«Είναι ανατριχιαστικό,  δε μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο. Τα παιδιά τα προφύλαξαν οι νηπιαγωγοί, δεν έπεσε κάτι στην αντίληψή τους».

Η κα Γερακάκη  προσπαθεί να κινητοποιήσει τους γονείς των παιδιών που πάνε στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο  να κινηθούν νομικά εναντίον του 54χρονου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, και  στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές . Συγκεκριμένα,  είχε συλληφθεί για υπόθεση που σχετίζεται με κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Πάνω του βρέθηκαν μια λάμα, δύο κινητά, ένα τάμπλετ και ένας χαρτοκόπτης, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν ένας υπολογιστής, ένα Usb και 3 σκληροί δίσκοι.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top