Δίχτυ ασφαλείας της αστυνομίας στα σχολεία –Περιπολίες και έλεγχοι όλη τη χρονιά

Με επιφύλαξη το αντιμετωπίζουν οι γονείς και οι φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας

Δράσεις στα σχολεία όλης της χώρας για την ασφάλεια των μαθητών θα πραγματοποιεί η Αστυνομία καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία και σε κυλικεία, ομιλίες και επισκέψεις αστυνομικών σε μαθητές, περιπολίες γύρω από σχολικά κτίρια για τον εντοπισμό ύποπτων οχημάτων και ατόμων, είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που θα εκτυλίσσονται  αυτή τη σχολική χρονιά.

Στο αρχηγείο της αστυνομίας, έκαναν τον σχεδιασμό θέλοντας να προλάβουν τυχόν περιστατικά, όπως διακίνηση ναρκωτικών και φθορές από εξωσχολικούς που τα προηγούμενα χρόνια προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στην σχολική κοινότητα.

Μάλιστα όπου υπάρχει αστυνομικός της γειτονιάς, θα χρησιμοποιηθεί και αυτός.

ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ:

«Ούτε χρειάζεται ο αστυνομικός σε συνεργασία με τον διευθυντή και τον πρόεδρο του συλλόγου γονέων… Να πουν τι δηλαδή… Ότι αυτά παιδιά έχουν παραβατική συμπεριφορά και πιάστε τα; Αυτό είναι θέμα που θα πρέπει να το λύσει η σχολική κοινότητα με τους γονείς του παιδιού» δήλωσε στο Star ο Βαγγέλης Φιλερης, εκπρόσωπος τύπου της Ομοσπονδίας γονέων Περιφερειακής Αττικής.

Πάντως οι έλεγχοι της αστυνομίας στα σχολικά λεωφορεία έχουν αρχίσει να αποδίδουν καθώς σε ίδιο αριθμό ελέγχων σε σχέση με πέρσι, εντοπίστηκαν λιγότεροι παραβάτες.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top