Βασίλης Παλαιοκώστας: Ο Νούμερο 1 Έλληνας καταζητούμενος κρύβεται στα Βαλκάνια έχοντας κάνει πλαστική προσώπου

Μαζί του ενδέχεται να είναι και η σύντροφος του με το παιδί τους - Πρώτη ανάρητηση: 12-09-2017 17:25

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές, καθώς έχουν στα χέρια τους στοιχεία που υποδεικνύουν πως ο Βασίλης Παλαιοκώστας, ο άνθρωπος που έχει παραβιάσει σχεδόν όλο τον ποινικό κώδικα, ζει και κρύβεται στη Βαλκανική χερσόνησο.

Πληροφορίες του Star, αναφέρουν πως οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να εντοπίσουν τα ίχνη του Βασίλη Παλαιοκώστα, είχαν από καιρό ενδείξεις ότι ο εγκληματίας έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο Νούμερο ένα Έλληνας καταζητούμενος, στον οποίο το BBC έχει δώσει τον χαρακτηρισμό «ο Άπιαστος», καταφέρνει να κρύβεται από τις Αρχές, καθώς έχει υποβληθεί σε επιτυχημένη επέμβαση πλαστικής προσώπου, ώστε να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του.

Σε αυτή τη θεωρία, συνηγορούν και οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας τον Οκτώβριο του 2013. Σε αυτές, απεικονίζεται ο Έλληνας «φαντομάς», να παραγγέλνει καφέ και φαγητό σε καφετέρια της εθνικής οδού. Έτσι αποκαλύφθηκε και το νέο του πρόσωπο.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως ο Βασίλης Παλαιοκώστας δεν είναι μόνος του στη Βαλκανική χερσόνησο. Μαζί του βρίσκονται επίσης η γυναίκα και το παιδί του.

Στόχος των ελληνικών Αρχών, είναι να ενεργοποιήσουν τα δίκτυα τους στη Βαλκανική χερσόνησο, ώστε να φτάσουν στα ίχνη του Νούμερο 1 Έλληνα φυγά, ο οποίος είναι επικηρυγμένος με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ:

Γεννήθηκε το 1966 στην περιοχή Μοσχόφυτο των Τρικάλων και κατάφερε να αποδράσει δυο φορές (μια το 2006 και μια το 2008) με ελικόπτερο, μέσα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Κορυδαλλού, ενώ είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια φυλάκιση για απαγωγή και ληστεία.

Ο αδερφός του, Νίκος Παλαιοκώστας, είναι στη φυλακή επειδή έχει διαπράξει 16 ληστείες.

Μετά από την δεύτερη απόδραση του, η κυβέρνηση είχε αντιμετωπίσει σφοδρή κριτική, με αποτέλεσμα να απολυθούν τρεις υπάλληλοι του Υπ. Δικαιοσύνης και να συλληφθούν τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Αυτό που έχει κάνει διάσημο τον Βασίλη Παλαιοκώστα στον τόπο καταγωγής του (και όχι μόνο), είναι η φήμη πως τα περισσότερα κλεμμένα χρήματα, τα δίνει σε φτωχές οικογένειες, αλά «Ρομπέν των φτωχών» (παράφραση του «Ρομπέν των Δασών»).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top