Θρίλερ με το έγκλημα πάθους στο Περιστέρι: Γυναίκα σκότωσε τον 41χρονο;

Τι εξετάζει η αστυνομία

Έγκλημα πάθους εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι είναι η δολοφονία ενός νέου άνδρα, 41 ετών, που βρέθηκε νεκρός από πολλαπλές μαχαιριές μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Περιστέρι, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr. 

Σε έναν κεντρικό δρόμο του Περιστερίου, την οδό Κύπρου, ζούσε το θύμα με την μητέρα του. Επί τρείς ημέρες δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του και η μητέρα του, η οποία έλειπε, ανησύχησε.

Το στενό συγγενικό τους πρόσωπο, που ειδοποίησε η μητέρα του να ανοίξει το διαμέρισμα, βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Το θύμα ήταν πεσμένο στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Οι αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πιστεύουν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους, καθώς, όπως διαπίστωσε και ο ιατροδικαστής, το θύμα έφερε 30 μαχαιριές, κάποιες από τις οποίες επήλθαν και μετά θάνατον.

Η πόρτα του τρίτου ορόφου όπου διέμενε το θύμα δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι το θύμα άνοιξε στον δράστη.

Μάλιστα, εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να είναι γυναίκα, καθώς πολλές από τις μαχαιριές δεν είναι βαθιές, λόγω περιορισμένης δύναμης.

Οι γείτονες χαρακτηρίζουν το θύμα ως ένα πολύ ευγενικό άτομο, που έβγαζε το σκυλάκι του τακτικά βόλτα και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην γειτονιά.

Ήταν 41 ετών, δούλευε στις κεντρικές αποθήκες ενός μεγάλου σούπερ μάρκετ και οι συνάδελφοί του τον χαρακτηρίζουν ήσυχο και κλειστό άτομο.

Την περασμένη Τετάρτη, επέστρεψε στο σπίτι γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής, μέχρι το Σάββατο, που βρέθηκε η σορός του μέσα στο διαμέρισμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top