3 συλλήψεις και 10 προσαγωγές Ρομά στη Δυτική Αττική

Διακινούσαν ναρκωτικά

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια ακόμη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Δυτική Αττική για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει τρεις συλλήψεις και δέκα προσαγωγές Ρομά κι έχουν κατασχεθεί ποσότητες ναρκωτικών.

Ένα ακόμη πλήγμα στις ομάδες Ρομά που διακινούν ναρκωτικά στη Δυτική Αττική κατάφεραν σήμερα, Δευτέρα, οι αστυνομικοί. Μέχρι στιγμής, κατά τη διάρκεια της στοχευμένης επιχείρησης έχουν συλληφθεί τρία άτομα και έχουν προσαχθεί δέκα.

Η επιχείρηση για τη σύλληψη των εμπόρων ναρκωτικών ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας. Η πληροφορία που είχαν οι αστυνομικοί ήταν συγκεκριμένη. Σε δύο σπίτια Ρομά γινόταν διακίνηση ηρωίνης.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τα μέλη της ομάδας προμηθεύονταν ηρωίνη, την οποία νόθευαν και στη συνέχεια την τυποποιούσαν και τη διακινούσαν σε χρήστες ναρκωτικών.

Παρά την αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας και τις συνεχείς επιχειρήσεις, οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής είναι απογοητευμένοι. Ζουν καθημερινά με το φόβο. Όπως λένε, τα επεισόδια είναι καθημερινά και, όταν πέσει το σκοτάδι, δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top