ΝΕΚΡΟΣ στην Ολλανδία βρέθηκε ο αγνοούμενος Βαγγέλης Πρώιμος-Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το θάνατό του

Πολλά τα ερωτήματα

ΝΕΚΡΟΣ στην Ολλανδία ο αγνοούμενος Βαγγέλης Πρώιμος

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και οι χειρότεροι φόβοι σχετικά με την τύχη του 35χρονου Αγρινιώτη Ευάγγελου Πρώιμου που εξαφανίστηκε στις αρχές Μαρτίου ενώ βρισκόταν στην Ολλανδία όπου είχε μεταβεί πρόσφατα για εργασιακούς λόγους.

Ο 35χρονος αγνοείτο για περίπου δύο μήνες και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των συγγενών, της Iντερπόλ και της Πρεσβείας για τον εντοπισμό του.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας πριν περίπου ένα μήνα , αρχές Ιουνίου, όταν έγινε γνωστό το δράμα της οικογένειας Πρώιμου καθώς  οι ολλανδικές αρχές κάλεσαν οικείους του στο Άμστερνταμ για να γίνει διαδικασία ταυτοποίησης με τη σορό νεαρού -αγνώστων μέχρι τότε στοιχείων- για την οποία υπήρχαν ενδείξεις  πως ανήκε στον αγνοούμενο Αγρινιώτη.

Πριν από τρεις ημέρες έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία ταυτοποιήθηκε η σορός και επρόκειτο για τον 35χρονο Βαγγέλη.

Πλέον η σορός  θα μεταφερθεί στην Ελλάδα αύριο με πτήση από Ολλανδία. Η κηδεία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, ενδεχομένως το Σάββατο.

Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτήματα για τα αίτια θανάτου του 35χρονου, καθώς η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε πως προκλήθηκε από πτώση. Τα αίτια της πτώσης ωστόσο δεν έχουν ξεκαθαρίσει και αποτελούν αντικείμενο της αστυνομικής έρευνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top