Φιέστα για την επιστροφή των κλεμμένων ιατρικών μηχανημάτων που εντοπίστηκαν στην Κολομβία

Τι δήλωσε ο Παύλος Πολάκης

Στην άλλη άκρη του κόσμου, στην Κολομβία, είχαν φτάσει τα ιατρικά μηχανήματα. Την Τετάρτη, τα επέστρεψαν στους διοικητές του «Αγίου Σάββα» Γιώργο Δενδραμή και του νοσοκομείου Λάρισας Παναγιώτη Νάνο.

«Έχουν γίνει κι άλλες φορές ανάλογες κλοπές, αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί δεν ασχολήθηκε κανείς. Η διεύθυνση ασφάλειας Αττικής "έβαλε τα γυαλιά" σε αστυνομίες άλλων 11 χωρών. Θα επιστρέψουν και άλλα μηχανήματα στη χώρα μας» δήλωσε ο Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.

Ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής είπε ότι σύντομα θα υπάρχουν απαντήσεις από τις κολομβιανές Αρχές για τον υπόλοιπο ιατρικό εξοπλισμό, που έχει κλαπεί από τα  νοσοκομεία της Λαμίας και του Βόλου.

«Το πλέον σημαντικό είναι ότι το υλικό αυτό τίθεται και πάλι στην διάθεση των νοσοκομείων για τις ανάγκες των συμπολιτών μας», δήλωσε ο Χρήστος Παπαζαφείρης, διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής.

Ο υπουργός υγείας πάντως με ανάρτηση του στο Facebook τη νύχτα άφησε αιχμές  για την κριτική που είχαν ασκήσει μετά την κλοπή ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο πρόεδρος της  ΠΟΕΔΗΝ.

«ΑΝΤΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ και πρόεδρε της ΠΟΕΔΗΝ για ελάτε αυριο στις μια το μεσημέρι στο 10ο όροφο της ΓΑΔΑ στην Αλεξάνδρας ......να σας δείξω κάτι που θέλω !!!!
Εγω θα έρθω μαζί με τον διοικητή του Αγ.Σαββα .....
Φέρτε και πιπέρι μαζί σας ....»

Βέβαια παρέλειψε  να πει στην ανάρτηση του γιατί ήταν τόσο εύκολο για τα μέλη της σπείρας να μπουν  και να κλέψουν τα μηχανήματα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top