ΣΕΙΣΜΟΣ στη σόου μπιζ για το στέκι τζόγου και κοκαϊνης στον Άλιμο! Πασίγνωστα ονόματα έχασαν τον ύπνο τους - ’Ερχονται ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Πασίγνωστος τραγουδιστής, γνωστός μάνατζερ και... πολιτευτής του ΛΑΟΣ στους θαμώνες!

ΣΕΙΣΜΟΣ στη σόου μπιζ για το στέκι τζόγου και κοκαϊνης στον Άλιμο! Πασίγνωστα ονόματα έχασαν τον ύπνο τους - ’Ερχονται ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Τον ύπνο της έχει χάσει η μισή σόου μπιζ στην χώρα μας μετά το «λαυράκι» που έβγαλε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ σε «στέκι» επωνύμων στον Άλιμο, όπως έχει γράψει ήδη το star.gr,     για το οποίο οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ήταν η έδρα παράνομου τζόγου, με εμπλοκή και της αλβανικής μαφίας,   αλλά αποκαλύφθηκε τελικά ότι ήταν και κέντρο… διανομής κοκαΐνης.     

Οι αστυνομικοί, περίπου 3 ώρες νωρίτερα από την έφοδό τους, είχαν εμφανιστεί στο καζίνο – που έχει απ’ έξω ταμπέλα καφετέριας-  χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.          

Μεταξύ των θαμώνων φέρεται να ήταν και πασίγνωστος τραγουδιστής, ο οποίος έχει απασχολήσει και άλλες φορές την επικαιρότητα για μη καλλιτεχνικούς λόγους, όπως για την σχέση του με ηθοποιό με «εκρηκτικό» ταμπεραμέντο, αλλά  και ο… μαέστρος του. και καλλίγραμμη ξανθιά, όπως και μία γυναίκα που στο παρελθόν Στους θαμώνες και γνωστή στους κοσμικούς κύκλους ήταν υποψήφια βουλευτής του ΛΑΟΣ!     

Στον κύκλο των θαμώνων και γνωστός μάνατζερ επιτυχημένων καλλιτεχνών στο παρελθόν, ο οποίος πήρε την «κάτω βόλτα» στην πορεία λόγω των καταχρήσεων και του εθισμού του στα ναρκωτικά.

 Όλοι τους περιμένουν με αγωνία αν το υλικό που έχει καταγραφεί από τις κάμερες θα οδηγήσει και στην δική τους εμπλοκή στην υπόθεση, πέρα από όσους βρέθηκαν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο κατά την έφοδο της αστυνομίας.        

Ο αλβανικής καταγωγής πάντως ιδιοκτήτης δεν φαίνεται προς το παρόν να έχει διασυνδέσεις με την αλβανική μαφία, παρά τις αρχικές υποψίες, αν και οι έρευνες συνεχίζονται.     

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top