ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO απο την κινηματογραφική καταδίωξη οδηγού στην Αττική Οδό-Τραυματίστηκε αστυνομικός

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για να βρει τον οδηγό του αυτοκινήτου

Μια άγρια καταδίωξη ενός ύποπτου αυτοκινήτου κατέληξε στον τραυματισμό ενός αστυνομικού της ομάδας Δίας στην Αττική οδό.

Στο αποκλειστικό video του Star και του Βαγγέλη Γκούμα, βλέπετε τα πρώτα λεπτά απο τον τραυματισμό αστυνομικού που συμμετείχε σε καταδίωξη στην Αττική οδό. Όπως μπορείτε να δείτε βρίσκεται πεσμένος στην άκρη του προστατευτικού διαζώματος πάνω στην Αττική οδό.

Δίπλα του στέκονται συνάδελφοι του οι οποίοι κατέφθασαν στο σημείο.

Δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον χτυπημένο αστυνομικό, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια της διαλυμένης μοτοσυκλέτας που οδηγούσε.

Ένα περιπολικό βρίσκεται κινητοποιημένο με χτυπημένο το πίσω μέρος ακριβώς μπροστά από την πεσμένη μηχανή της ομάδας Δίας.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗΣ

Όλα ξεκίνησαν λίγη ώρα μετά τις 10 και μισή το πρωί στο Πικέρμι. Αστυνομικοί ζητούν από οδηγό αυτοκίνητου να σταματήσει. Ο οδηγός δεν σταματά και αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το άγριο κυνηγητό καταλήγει στην Αττική οδό. Στην καταδίωξη που θυμίζει κινηματογραφική ταινία λαμβάνουν μέρος περιπολικά και μηχανές της ομάδας Δίας .Ο οδηγός του αυτοκινήτου αδιαφορώντας για το αν προκαλέσει ατύχημα κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

Στο ύψος της οδού Δημοκρατίας στο Μενίδι ο αστυνομικός της ομάδας Δίας χάνει τον έλεγχο της μηχανής, συγκρούεται με περιπολικό της αστυνομίας που συμμετείχε στην καταδίωξη και πέφτει στο έδαφος.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος διέφυγε μέσα στο γκέτο του Ασπροπύργου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top