Η χλιδάτη ζωή του Αλβανού βαρώνου, το κουνελάκι του Playboy και η καυτή ατζέντα

Το κύκλωμα που πιάστηκε στην φάκα της αστυνομίας, θα διακινούσε πάνω από 20 κιλά καθαρής κοκαΐνης στα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου

Ένα χλιδάτο σπίτι στο ακριβότερο σημείο των νοτίων προαστίων, πολυτελή αυτοκίνητα και ακριβά γούστα. Αυτό ήταν το στάτους της ζωής ενός 54χρονου Αλβανού, τον οποίο οι διωκτικές αρχές θεωρούν εγκέφαλο του κυκλώματος που θα διακινούσε πάνω από 20 κιλά καθαρής κοκαΐνης στα κοσμοπολίτικα νησιά του Αιγαίου.

Η αστυνομία συνέλαβε 5 άτομα, 4 Αλβανούς υπηκόους και έναν Έλληνα επιχειρηματία, γνωστό στο πανελλήνιο καθώς ήταν πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας. Στην αποθήκη της εταιρίας του 61 ετών Έλληνα επιχειρηματία, βρέθηκαν πάνω από 11 κιλά κοκαΐνης. Αυτό που σοκάρει είναι η εξήγηση που έδωσε ο ίδιος:

ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕ… ΧΑΣΙΣ

«Πριν δύο μήνες ο 54χρονος του ζήτησε να κρατήσει προς φύλαξη σε αποθήκη ποσότητα χασίς για λογαριασμό ενός άλλου. Παρά τις αρχικές του αντιρρήσεις δέχτηκε διότι επρόκειτο να πραγματοποιηθεί  συμφωνία  συνεργασία και δεν ήθελε να φέρει αντίρρηση για να μη χαλάσει η δουλειά».

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο Αλβανός είναι πάμπλουτος ιδιοκτήτης εταιρίας γκαζιού στην Αλβανία και προσκόμισε σχετικά έγγραφα. Δηλώνει αθώος , όπως και οι άλλοι ομοεθνείς του.

Η κοκαΐνη θεωρείται υψηλής ποιότητας και φέρει ως πιστοποιητικό γνησιότητας ένα «κουνελάκι» του Playboy, σήμα κατατεθέν των κολομβιανών καρτέλ.

Η αστυνομία έχει καταγράψει χιλιάδες συνομιλίες ενώ ερευνά και τις καυτές ατζέντες με τους πελάτες. Οι 5 κατηγορούμενοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top