ΦΡΙΚΗ στον Κορυδαλλό: 71χρονος καταστηματάρχης κατηγορείται για αποπλάνησης 9χρονης

Την φίλησε στο στόμα και την θώπευσε

ΦΡΙΚΗ στον Κορυδαλλό: 71χρονος καταστηματάρχης κατηγορείται για αποπλάνησης 9χρονης

Για αποπλάνηση ενός 9χρονου κοριτσιού κατηγορείται 71χρονος καταστηματάρχης από τον Κορυδαλλό.

Ο 71χρονος, φέρεται το μεσημέρι της 5ης Ιουνίου του 2017 να φίλησε στο στόμα και να θώπευσε μια 9χρονη υπήκοο Αλβανίας, μέσα στο μαγαζί του.

Το κοριτσάκι είχε πάει εκεί μαζί με μια 10χρονη φίλη της για να αγοράσει κάτι. Κάποια στιγμή που η 10χρονη έφυγε για λίγα λεπτά από το μαγαζί προκειμένου να πάρει χρήματα από το σπίτι της που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, ο 71χρονος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την απουσία της για να αποπλανήσει την 9χρονη.

Όταν επέστρεψε, ο 71χρονος σταμάτησε να πειράζει το 9χρονο κοριτσάκι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί σε ανάλογες πράξεις στο παρελθόν δρώντας και πάλι μέσα στο κατάστημά του με θύματα κορίτσια κάτω των 12 ετών. Μάλιστα, εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να είχε πέσει θύμα του και η 10χρονη φίλη της 9χρονης.

Τελικά ο 71χρονος συνελήφθη το πρωί της 6ης Ιουνίου του 2017 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, και εν συνεχεία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Κατόπιν, τον παρέπεμψε στο Ανακριτικό Τμήμα, όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top