ΑΓΡΙΟ έγκλημα στο Σοφικό: Η κόρη του συζυγοκτόνου ήθελε να πάει στην αστυνομία και δεν την άφηνε-Οι αντιφάσεις που τον πρόδωσαν

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος-Το σφυρί και η πλαστική καρέκλα με τα αίματα

Στην μικρή κοινωνία του Σοφικού Κορινθίας κανείς δεν γνωρίζει τι όπλισέ το χέρι του 70χρονου αλλά κυρίως τι συνέβη μέσα στο μυαλό του και θέλησε να κόψει το νήμα της ζωής, της γυναίκας του. Του ανθρώπου που έζησαν μαζί μια ολόκληρη ζωή και απέκτησαν δυο παιδιά.

Ο 70χρονος συνταξιούχος πήγε στο τμήμα της Νέας Ιωνίας και δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του, υπογράφοντας μάλιστα και υπεύθυνη δήλωση λέγοντας ότι το θύμα έφυγε για το Λουτράκι μετά από έναν τσακωμό που είχαν.

Όταν η κόρη του θέλησε να πάει στην αστυνομία για να μάθει λεπτομέρειες για την μητέρα της, την απέτρεψε. Μάλιστα σε εκείνη είχε πει διαφορετική ημερομηνία εξαφάνισης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 70χρονος έπεσε σε αντιφάσεις όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν λεπτομέρειες και έδειχνε αμήχανος. Παρέδωσε ένα σφυρί αλλά και μια πλαστική καρέκλα που είχε πάνω αίματα. Εκεί, στην αυλή του σπιτιού, φέρεται να σκότωσε την άτυχη σύζυγο του και στη συνέχεια την μετέφερε στον οικογενειακό τους τάφο.

Ιατροδικαστής εξέτασε την σορό της ηλικιωμένης, ο 70χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ενώ θα γίνει και ψυχιατρική εξέταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top