Νέο μπαράζ επιθέσεων με βόμβες μολότοφ στα Εξάρχεια -16 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ

Κουκουλοφόροι μπήκαν ακόμη και σε κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης που δεν έχει ανοίξει ακόμη!

Πιστοί στο ραντεβού του Σαββατόβραδου νεαροί, με ορμητήριο το Πολυτεχνείο, προκάλεσαν επεισόδια με πέτρες και βόμβες μολότοφ, εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων. 

Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν το ένα ρεύμα της οδού Πατησιών έκλεισε, καθώς έτσι αποφάσισαν οι ταραξίες, αδιαφορώντας για τους οδηγούς και τους περαστικούς.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι συνήθεις... μπαχαλάκηδες έκαναν την δεύτερη τους επίθεση προς τις διμοιρίες που προσπαθούσαν να αποφύγουν τις μολότοφ και τις πέτρες. 

Το σκηνικό της έντασης σταμάτησε για λίγη ώρα, ίσως λογω κάποιων τουριστών που περνούσαν από την οδό Τοσίτσα με τις βαλίτσες τους

Τελικά, η ένταση εκτονώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα με τους αστυνομικούς να κάνουν 16 προσαγωγές ατόμων, τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα, καθώς δεν είχαν καμία σχέση με τα επεισόδια.

Σε αντίποινα οι νεαροί, γύρω στη μια και μισή τα ξημερώματα, έκαναν επίθεση με βόμβες μολότοφ στην διμοιρία έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη.

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία Κάνιγγος, μια ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλλε σε ένα κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης, που ακόμα δεν έχει κάνει ούτε εγκαίνια, και τα έκανε γης μαδιάμ!

Η αστυνομία δεν δημοσιοποίησε το περιστατικό, αρκέστηκε όμως στην καταγραφή της επίθεσης που έγινε με σφυριά και μπογιές και περισυνέλλεξε τα χαρτάκια, με τα συνθήματα που άφησαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top