Στο φως της δημοσιότητας δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 85χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι έδινε χρήματα σε 14χρονο αγόρι για να ασελγεί εις βάρος του. Όπως είχαμε μεταδώσει παλιότερα στο star.gr, ο ηλικιωμένος φέρεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανήλικο έναντι αμοιβής, της τάξης των 5-10 ευρώ!

Ειδικότερα, πρόκειται για τον: Λεβέντη Σπυρίδωνα του Στεφάνου, ο οποίος γεννήθηκε στις 24-04-1932 στην Κωνσταντινούπολη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως 31-08-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται αναγκαία ώστε να γίνει ευχερέστερη η πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αξιόποινων πράξεών του, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό, για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις του κατηγορουμένου να προσφύγουν στις αρμόδιες αρχές προς διερεύνηση των πράξεών του.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Tags: