ΞΕΣΠΑ ο σύζυγος της δολοφονημένης Ντιάνας: «Είναι πρωτοφανές το έγκλημα»

Το πόρισμα του «Ιπποκράτειου» που «καίει» τον αγγειοχειρουργό

Στην αρχή δεν την γνώριζε, στη συνέχεια δεν ήρθε στο ραντεβού ψάξτε στο οικογενειακό της περιβάλλον και τώρα… «Μου έμεινε στα χέρια, ήταν ιατρικό λάθος», δηλώνει ο 38χρονος αγγειοχειρουργός που φέρεται πως δολοφόνησε την 36χρονη μεσίτρια από τη Θεσσαλονίκη  και βρίσκεται στη φυλακή.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, σύμφωνα με το πόρισμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, που δόθηκε στη δημοσιότητα, o 38χρονος γιατρός είχε ζητήσει άδεια από τον υπεύθυνο του, να φέρει μία ασθενή για μία επαναληπτική θεραπεία ευρυαγγειών. Ο υπεύθυνος του αφού αρχικά του τόνισε την υποχρέωσή καταγραφής της ασθενούς στο μητρώο, του επισήμανε την προσοχή ώστε να μην τελέσει μόνος την επέμβαση, αλλά να είναι παρόν ο εφημερεύων ειδικός.

Μεταξύ άλλων στο πόρισμα ο 38χρονος ΔΕΝ είχε πάρει δεια από κανέναν ειδικό ούτε και από τον συνεφημερεύοντα ειδικευόμενο για να απουσιάσει από την εφημερία του. Μάλιστα όπως προέκυψε του έχει γίνει επίπληξη και στο παρελθόν καθώς απουσίαζε από την γενική εφημερία του, χωρίς άδεια.

ΞΕΣΠΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ 36ΧΡΟΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

«Είναι πρωτοφανές αυτό έγκλημα ...περιμένω να γίνει αναπαράσταση για να διαφωτιστούν οι λεπτομέρειες για να δούμε ποιοι άλλοι γνώριζαν και είτε συνήργησαν είτε σιώπησαν είτε έχουν αντικειμενικές ευθύνες».

Την ίδια ώρα υπάρχει μάρτυρας που τον είδε να κουβαλάει φορτωμένο καρότσι στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top