ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-Βρέθηκε δείγμα DNA στον φάκελο που έστειλε στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ τον Παπαδήμο

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o Βάϊος Σύρρος

Το βράδυ της Παρασκευής το Star αποκάλυψε ότι η εκρηκτική ύλη του τρομό-φακέλου που έστειλε τον Λουκά Παπαδήμο στο νοσοκομείο βρισκόταν σε μια θήκη cd !!!

Ο δημοσιογράφος Βάϊος Σύρρος εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, τι ακριβώς συνέβη μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος. 

«Ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, παίρνει την αλληλογραφία από τον συνοδό ασφαλείας και προσπαθεί να ανοίξει τον φάκελο. Πιάνοντας τον στην αρχή, ο κύριος Παπαδήμος θεώρησε ότι έχει μέσα ένα ελαφρύ βιβλίο, όταν άνοιξε τον φάκελο είδε μέσα μια πλαστική θήκη που περιέχει cd. Στη συνέχεια άνοιξε την θήκη και έγινε η έκρηξη που τραυμάτισε τον πρώην πρωθυπουργό, από τα πόδια του οποίου χειρουργοί, αφαίρεσαν αργότερα υπολείμματα πλαστικού στον Ευαγγελισμό», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

«Μέσα στην θήκη υπήρχαν περίπου 30 γραμμάρια πυρίτιδας, που ήταν τυλιγμένη με κάτι σαν αλουμινόχαρτο, που εμποδίζει τα μηχανήματα να εντοπίσουν την παρουσία εκρηκτικής ύλης», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «στον φάκελο βρέθηκε ίχνος DNA και συγκεκριμένα μια... τρίχα, η οποία όμως μπορεί να ανήκει στον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό ή σε κάποιον από τους συνεργάτες του, που είχαν προηγουμένως κρατήσει τον φάκελο στα χέρια τους για να τον περάσουν από ελέγχους»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top