Κακοποιοί με...ακριβά γούστα ανατίναξαν ΑΤΜ κι έφυγαν με πολυτελές Ι.Χ.- ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Πανικός προκλήθηκε τη νύχτα στο Λαγονήσι

Πανικός προκλήθηκε τη νύχτα στο Λαγονήσι, όταν άγνωστοι ανατίναξαν το ΑΤΜ  τράπεζας για να αρπάξουν το κουτί που περιείχε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Στο βίντεο θα δείτε ένα οπτικό ντοκουμέντο από την έκρηξη αλλά και τους θρασύτατους κακοποιούς ο οποίοι πήγαν στη ληστεία με ένα αυτοκίνητο πολυτελείας.

Οι τρεις αδίστακτοι κακοποιοί κατάφεραν να κομματιάσουν το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών και να αρπάξουν τα χρήματα.

Τα μέλη της συμμορίας έφτασαν στη λεωφόρο Καλυβίων με ένα πανάκριβο αυτοκίνητο. Ήταν περασμένες 2 τη νύχτα. Στάθμευσαν  ακριβώς μπροστά από το ΑΤΜ, κατέβηκαν βιαστικά και άρχισαν να διοχετεύουν προπάνιο στο μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών. Δευτερόλεπτα αργότερα έγινε η έκρηξη. Άρπαξαν το κουτί που περιείχε αρκετές χιλιάδες ευρώ και διέφυγαν προς την παραλιακή λεωφόρο. Από την ισχυρή έκρηξη προκλήθηκε πανικός στους κατοίκους της περιοχής, ενώ πολλά από τα θραύσματα εκσφενδονίστηκαν στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου.

Αμέσως  προκλήθηκε πυρκαγιά. Έντρομοι οι κάτοικοι βγήκαν στο δρόμο, καθώς οι φλόγες άρχισαν να επεκτείνονται απειλητικά στο κτίριο όπου βρίσκεται το σούπερ μάρκετ. Ωστόσο η άμεση  επέμβαση της πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα.

Με την ίδια ακριβώς μέθοδο άγνωστοι δράστες ανατίναξαν στις 4 το πρωί το ΑΤΜ που βρίσκεται σε ένα κρεοπωλείο στο Κοπανάκι Μεσσηνίας. Οι κακοποιοί κατάφεραν να αρπάξουν το κουτί με τα χρήματα, αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top