ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με το αυτοκίνητο των δραστών της μαφιόζικης επίθεσης στα Γλυκά Νερά

Σκότωσαν τον Βασίλη Γρίβα μπροστά στα μάτια του παιδιού του, έκαψαν το ΙΧ και ξέφυγαν με μοτοσυκλέτες

Στα Γλυκά Νερά έξω από το σχολείο, όπου το πρωί της Τετάρτης έγινε η μαφιόζικη επίθεση με θύμα γνωστό bodybuilder, βρέθηκε ο Βαγγέλης Γκούμας. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο δημοσιογράφος παρουσίασε βίντεο-ντοκουμέντο από το αυτοκίνητο που πυρπόλησαν οι δράστες, αμέσως μετά τη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα, ώστε να καλύψουν τα ίχνη τους. 

«Στο βίντεο-ντοκουμέντο που κατέγραψε κάτοικος της περιοχής, φαίνεται το αυτοκίνητο να καίγεται σε μια απόσταση 100-120 μέτρα από το σχολείο. Κάτοικοι στα Γλυκά Νερά είχαν δει το συγκεκριμένο όχημα σε μια αλάνα και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι δολοφόνοι έκαναν πρόβες όλες τις προηγούμενες μέρες και μάλιστα επέλεξαν την είσοδο του σχολείου, καθώς στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, οι δράστες μπορούσαν να διαφύγουν από δύο πλευρές», είπε ο Βαγγέλης Γκούμας.

«Ευτυχώς στο δρόμο δεν υπήρχαν άλλα οχήματα για να τους μπλοκάρουν και απεφεύχθησαν τα χειρότερα», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Μια γυναίκα κάτοικος της περιοχής μετέφερε στον δημοσιογράφο του Star τα λόγια που της είπε ο γαμπρός της. «Όταν ο γαμπρός μου άκουσε τους πυροβολισμούς, πήγαινε την εγγονή μου στο σχολείο. Εκείνη την ώρα έριξε το παιδί κάτω, έπεσε από πάνω με το σώμα του να το καλύψει για να το προστατέψει», είπε η γυναίκα στον  Βαγγέλη Γκούμα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top