Συμβόλαιο ΘΑΝΑΤΟΥ και πληρωμένους ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. στο φόνο του βαρόνου της νύχτας

Σοκαρισμένο είναι το 10χρονο παιδάκι του θύματος

Ο μπόντι μπίλντερ έσπρωξε το παιδί του από την πόρτα του συνοδηγού για να το σώσει, δευτερόλεπτα πριν δεχθεί βροχή από σφαίρες που τον άφησαν νεκρό. Είχε προλάβει να δει το θάνατο να πλησιάζει εκεί που δεν το περίμενε, έξω από το δημοτικό σχολείο του μονάκριβου γιου του στα Γλυκά Νερά.

«Γάζωσαν» τον 47χρονο μπροστά στα μάτια εκατοντάδων μαθητών

Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους αυτά που συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης έξω από το δεύτερο δημοτικό σχολείο Γλυκών Νερών. Μαθητές και γονείς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους αδίστακτους δολοφόνους.  Πυροβόλησαν εννέα φορές τον 47χρονο μπόντι μπίλντερ μπροστά στα μάτια του 10χρονου γιου του.

Τραγική φιγούρα ο μοναχογιός του 47χρονου. Το παιδάκι τρομοκρατημένο ζήτησε βοήθεια από έναν δάσκαλο που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου.

Το θύμα είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε συμμορίες νονών της νύχτας και είχε εμπλακεί το όνομά του σε συμβόλαια θανάτου. Στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί βρήκαν ένα όπλο.

Την ώρα της επίθεσης, στην πόρτα του σχολείου ήταν δυο δάσκαλοι και τρεις γονείς. Με το που ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, έσπρωξαν πανικόβλητοι τα παιδιά, προσπαθώντας να τα προστατεύσουν πίσω από ένα τοιχάκι.

Τρομοκρατημένοι οι μαθητές έτρεχαν να σωθούν. Το σχολείο δεν λειτούργησε σήμερα.

Πληρωμένοι εκτελεστές από ανθρώπους της νύχτας

Ήταν ένα συμβόλαιο θανάτου από πληρωμένους εκτελεστές. Πρόκειται για ξεκαθάρισμα διαφορών μεταξύ συμμοριών της νύχτας. Αυτό λένε οι αστυνομικοί. Οι δολοφόνοι έδρασαν βάσει καλά οργανωμένου σχεδίου.

Σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σημείο της επίθεσης, οι εκτελεστές έκαψαν το κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν κι επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα συνεργού τους.

Στις 7.30 το πρωί, ένας κάτοικος, ο οποίος έβγαλε βόλτα το σκύλο του, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους συνεργούς των εκτελεστών.

Σοκαρισμένος ο 10χρονος γιος του θύματος

Από την πρώτη στιγμή δίπλα στο παιδί βρίσκεται η ψυχολόγος του, η οποία το παρακολουθεί εδώ και χρόνια, λόγω ενδοοικογενειακών προβλημάτων. Όπως μας εξήγησε, ο 10χρονος είναι σε σοκ καθώς ήταν μπροστά στην εκτέλεση του πατέρα του

«Ήταν δίπλα του στο κάθισμα, όχι απλά μπροστά, και άνοιξε την πόρτα. Άρχισε να τρέχει προς το σχολείο, να μπει μέσα, να προφυλαχτεί, να κρυφτεί. Ήταν πολλά τα πυρά, δεν ήταν ένα. Είναι σοκαρισμένο. Είναι 10 ετών παιδάκι. Μου λέει συνέχεια «γιατί να συμβεί σε μένα αυτό;». Ήξερα και το μπαμπά του, κάναμε και συνεδρίες με το θύμα. Είχαν πάρα πολύ καλή σχέση και ήταν πολύ καλός μπαμπάς πέρα απ' ότι μπορεί να έκανε επαγγελματικά ή προσωπικά.»

Σώθηκε από θαύμα

Μια από τις σφαίρες τον δολοφόνων εξοστρακίστηκε και τραυμάτισε μια 37χρονη μητέρα που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 37χρονη είναι σε καλή κατάσταση και θα παραμείνει για νοσηλεία στη χειρουργική κλινική.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top