ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τον τέταρτο ληστή του Παλαιού Φαλήρου – Στα χέρια της αστυνομίας τα στοιχεία του

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ένα μήνα με το φιάσκο

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τον τέταρτο ληστή του Παλαιού Φαλήρου

Πριν ένα μήνα το φιάσκο με τη ληστεία σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο, με τον ληστή που κατάφερε να διαφύγει κάτω από τη μύτη της αστυνομίας είχε μονοπωλήσει την επικαιρότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ληστής δεν είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς, παρά το γεγονός ότι είχε κρυφτεί μέσα στην ντουλάπα του διαμερίσματος στο οποίο είχε εισβάλει μαζί με τους συνεργούς του, μέσα στην οποία μάλιστα είχε αφοδεύσει.

Ο συγκεκριμένος, ο οποίος εντοπίστηκε από τον γιο της ιδιοκτήτριας, καθώς τον είχε προβληματίσει η έντονη δυσοσμία μέσα στο σπίτι είναι σύμφωνα με πληροφορίες αλλοδαπός και συνεργός ενός από τους δύο δράστες που συνελήφθησαν, του 35χρονου, Αρμένιου Aramais Bagdasarian.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί με τον Bagdasarian στις 15 Μαΐου του 2012 για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ επάγγελμα.

Είχε καταδικαστεί μάλιστα σε 10 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή και στις 31 ιανουαρίου 2013 αποφυλακίστηκαν.

Ωστόσο την Πρωτομαγιά του 2014 ο Bagdasarian συνελήφθη και πάλι για σωματική βλάβη και αντιποίηση κατά συναυτουργία.

Η αστυνομία έχει στην κατοχή της τα στοιχεία του τέταρτου ληστή και έχει εξαπολύσει εναντίον του ανθρωποκυνηγητό σε όλα τα πιθανά σημεία που μπορεί να βρίσκεται, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνο κακοποιό, όπως και οι συνεργοί του, αφού όπως προέκυψε ο δεύτερος από τους συλληφθέντες, ο 40χρονος Ρώσος Ιγκόρ ήταν μέλος συμμορίας που συμμετείχε σε 36 ένοπλες ληστείες σε μία από τις οποίες είχε τραυματιστεί κι ένας ιδιώτης με τη 12χρονη κόρη του.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος σκοτώθηκε στην προσπάθεια να διαφύγει. Πρόκειται για τον 41χρονο Mihail Ghenov, ο οποίος κατά τη διάρκεια ληστείας το 2007 στην Καλλίπολη είχε σκοτώσει έναν κοσμηματοπώλη κι ένα άνδρα που προσπάθησε να αποτρέψει τη ληστεία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top