ΘΡΙΛΕΡ με τον επιχειρηματία Δημήτρη Γραικό: Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό του στον Αξιό ποταμό

Η οικογένεια του φοβάται πως έχει δολοφονηθεί-Δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και πολύ καιρό (VIDEO)

Μια γιγαντιαία επιχείρηση στήθηκε στον Αξιό ποταμό στις 08:00 το πρωί της Πέμπτης, για τον εντοπισμό του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού από την Θεσσαλονίκη ο οποίος εδώ και πολύ καιρό δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Όπως θα δείτε και στο video από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» οι ομάδες των ειδικών αναζητούσαν με επιμονή από νωρίς το πρωί της Πέμπτης μέχρι λίγο πριν πέσει το σκοτάδι, το μυστικό της εξαφάνισης του Δημήτρη Γραικού.

Τα αδέλφια του εκπροσωπούσε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς που κίνησε την όλη διαδικασία, με τους εθελοντές του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. . Λίγες μέρες πριν, είχε υποβάλλει μήνυση για την ανθρωποκτονία από πρόθεση του επιχειρηματία.

Η αγωνία χτυπούσε κόκκινο στην όχθη του ποταμού, κάθε φορά που καλούσε ο ασύρματος των ερευνητών που βρίσκονταν στην βάρκα με τον ειδικό εξοπλισμό.

Με το μάτι καρφωμένο στην οθόνη του σόναρ, χειριστές και δύτες αποκρυπτογραφούσαν τα σημάδια του θολού βυθού.

Να σημειώσουμε, πως όλα ξεκίνησαν την Μεγάλη Πέμπτη, όταν οι συγγενείς του αγνοούμενου επιχειρηματία πέρασαν την πόρτα της Δικαιοσύνης.

Ο Νίκος Διαλυνάς, δικηγόρος του αδελφού του αγνοούμενου, υπέβαλε για λογαριασμό της οικογένειας μήνυση κατά παντός υπευθύνου για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Με τη μηνυτήρια αναφορά η οικογένεια του Δημήτρη Γραικού ζητούσε:

τη διενέργεια αυτοψίας- αναπαράστασης

τη διενέργεια εκτεταμένης έρευνας στον Αξιό Ποταμό, στο Λουδία Ποταμό και στις όμορες παραποτάμιες περιοχές με δύτες του Λιμενικού και της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών Λιμενικού Σώματος (ΜΥΑ/ΛΣ)

την άρση απορρήτου και τη γνωστοποίηση τηλεφωνικών συνομιλιών και τραπεζικών συναλλαγών του δολοφονηθέντος Δημητρίου Γραικού.

τη διαβίβαση της δικογραφίας στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και διενέργειας κύριας ανάκρισης

τη λήψη και καταγραφή του υλικού των δύο καμερών από τις 06:00π.μ. έως τις 18:00, την 03-11-2016.

την εξέταση όλων των μαρτύρων που έχουν εμφανιστεί στην εκπομπή της κ. Νικολούλη και των δημοσιογράφων που έχουν διερευνήσει την υπόθεση

Στις 113 σελίδες της μήνυσης περιλαμβάνονται οι αρχικές  μαρτυρίες των παιδιών και της συζύγου του επιχειρηματία  και άλλων μαρτύρων στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΕΩΣ ΤΟ ΔΕΛΤΑ ΑΞΙΟΥ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top