Ληστεία με ομηρία στον Πειραιά: Όμηρος μιλά στο Star για τις στιγμές ΤΡΟΜΟΥ που έζησε

Οι δράστες κρατούσαν όπλα και χειροβομβίδες μέρα μεσημέρι-Κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα! (VIDEO)

Αδίστακτοι, θρασύτατοι κακοποιοί έσπειραν τον τρόμο σε υποκατάστημα τράπεζας στον Πειραιά, το μεσημέρι της Πέμπτης, λίγο πριν το κλείσιμο.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, φορώντας κουκούλες και κρατώντας συσκευές οξυγονοκόλλησης και όπλα οι τέσσερις ληστές μπούκαραν στην τράπεζα, δίχως να λογαριάζουν κανέναν… 

Η ληστεία έγινε σε μια από τις πιο κεντρικές λεωφόρους του Πειραιά, στην Χατζηκυριακού που διασχίζει τον Πειραιά και την Καλλίπολη.

Εκείνη την ώρα τα μαγαζιά ήταν γεμάτα, υπήρχε πάρα πολύς κόσμος, απέναντι υπήρχε ένα γυμναστήριο και κανείς δεν πήρε χαμπάρι τίποτα.  

Πρώτα μπήκαν πρώτα οι 2 ληστές μέσα και μετά οι άλλοι 2.

Είχαν μαζί τους όπλα, χειροβομβίδες και φορούσαν μάσκες σιλικόνης.

Μιλούσαν σπαστά ελληνικά και ήταν ευγενικοί προς τους πελάτες. Αν και μια άλλη μαρτυρία λέει πως προς το τέλος τους απείλησαν λέγοντας «καθίστε ήσυχα μην γίνει κανένα κακό».

Οι ληστές κατέβασαν τους μισούς πελάτες και τους υπαλλήλους στον ημιώροφο που βρίσκονται οι θυρίδες. Με οξυγόνο τις έσπασαν αφαιρώντας άγνωστο ποσό και τιμαλφή.

Στη συνέχεια απομόνωσαν πελάτες και υπαλλήλους, και ο τελευταίος που ήταν ο αρχηγός των ληστών, τους είπε σε σπαστά ελληνικά:

«Καθίστε ήσυχα για ένα τέταρτο και μετά μπορείτε να βγείτε».

Φεύγοντας «σκούπισαν» όλα τα ταμεία όπου ήταν πάνω τα χρήματα και έφυγαν ανενόχλητοι.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ STAR ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ:

Τρεις ώρες ήμασταν μέσα. Δεν μπορούσαμε να πατήσουμε τα μπουτόν. Ήταν με πιστόλια και χειροβομβίδα. Και οι υπάλληλοι δεν το διακινδύνευαν. Φορούσαν αποκριάτικες μάσκες σιλικόνης. Ήταν μάσκες γέρων. Πρέπει να ήταν ξένοι αλλά κάποιοι συνεργοί πρέπει να ήταν και Έλληνες. Όλοι φορούσαν γάντια. Μας απειλούσαν συνέχεια!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top