ΕΞΑΡΧΙΣΤΑΝ: Στο ίδιο έργο θεατές! Μολότοφ, επεισόδια και κουκουλοφόροι ανενόχλητοι

Πρέπει να υπάρξει νεκρός για να αντιδράσει η πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας;

Στο ίδιο έργο θεατές για ένα ακόμη βράδυ στο ανεξάρτητο κράτος των Εξαρχείων.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, για πολλοστή φορά,  η διμοιρία στο Πολυτεχνείο αποτέλεσε το σάκο του μποξ για τους κουκουλοφόρους οι οποίοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ.

Οι νεαροί έδρασαν ανενόχλητοι χωρίς να γίνουν προσαγωγές ή συλλήψεις. Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγη ώρα πριν γίνει το τηλεφώνημα για βόμβα στην Eurobank.

Όπως θα δείτε και στο video, οι κουκουλοφόροι από την οδό Τοσίτσα στο Πολυτεχνείο πετούν μολότοφ στους Αστυνομικούς. Η πολιτεία ανύπαρκτη, με τους άνδρες των ΜΑΤ απλούς θεατές και τους νεαρούς να αλωνίζουν ανενόχλητοι.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις δέκα παρά είκοσι και μέχρι τις έντεκα η οδός Πατησίων ήταν κλειστή. Εξελίσσονταν ταυτόχρονα με την έκρηξη στην Eurobank.

«Πλέον η κατάσταση στο κράτος του Εξαρχιστάν έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι συνάδελφοι μου  καθημερινά, όχι Παρασκευή και Σάββατο ως είθισται παλαιότερα, δέχονται εκατοντάδες μολότοφ και κρατάνε μια αμυντική στάση.Δεν είναι δυνατόν να γίνονται εκρήξεις βομβών και αυτοί που τις προκαλούν αυτές να βγαίνουν από την περιοχή των Εξαρχείων σύμφωνα με μαρτυρίες» δήλωσε στο Star ο Στράτος Μαυροειδάκος, γ.γ του Σωματείου Ειδικών Φρουρών ΕΛ.ΑΣ.

Η κατάσταση στο αυτόνομο κράτος των Εξαρχείων ξεφεύγει όλο και περισσότερο. Μέρα παρά μέρα και Παρασκευή- Σάββατο γίνεται  πάρτι με μολότοφ και κάθε μέρα ενημέρωση στο πολιτικό περίπτερο. Ακόμη και κοντέινερ τοποθέτησαν  στην Πλατεία αντιεξουσιαστές και κανείς από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν αντέδρασε. Το άβατο καλά κρατεί.

Και το ερώτημα είναι ένα. Πρέπει να υπάρξει νεκρός για να αντιδράσει η πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top