ΦΩΤΟ: Ληστεία με το καλημέρα σε σούπερ μάρκετ στο Γαλάτσι-Σαν σίφουνες μπήκαν οι δράστες

Ακινητοποίησαν τον υπεύθυνο και «σήκωσαν» τις εισπράξεις (VIDEO)

Ληστεία με το καλημέρα σε σούπερ μάρκετ στο Γαλάτσι. Δύο άγνωστοι εισέβαλλαν στο κατάστημα και πήραν ότι χρήματα βρήκαν στο χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενοι την λαϊκή αγορά που γινόταν από έξω, διέφυγαν με μία μοτοσικλέτα.

Σαν σίφουνες οι δυο άγνωστοι που φορούσαν κράνη μπήκαν στο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο Γαλάτσι. Οι υπάλληλοι μόλις είχαν πιάσει δουλειά και κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβη.

Καθώς το σούπερ μάρκετ δεν είχε ακόμα ανοίξει, οι άγνωστοι μπήκαν στο εσωτερικό του από τον χώρο όπου γίνεται η παραλαβή των εμπορευμάτων. Μέσα σε λίγα λεπτά βρήκαν τον υπεύθυνο του καταστήματος, και τον ακινητοποίησαν με ένα όπλο.

Τον πήγαν στον χώρο όπου είναι το χρηματοκιβώτιο και του ζήτησαν να το ανοίξει. Περίμεναν ή μήπως γνώριζαν ότι στο εσωτερικό του χρηματοκιβωτίου θα υπήρχαν οι εισπράξεις από το Μεγάλο Σάββατο; Με τα χρήματα στα χέρια βγήκαν από το σούπερ μαρκετ.

Ένας έμπορος από την λαϊκή ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δυο δράστες.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, δήλωσε:

«Κόντεψαν να με πατήσουν γιατί συμπτωματικά εγώ εκείνη την ώρα κατέβαινα και εκείνοι πέρναγαν με το μηχανάκι. Δυο άτομα ήταν με ένα παλιό μηχανάκι».

Στο μεταξύ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος κάλεσαν την αστυνομία και έδωσαν περιγραφή των δραστών.

Σύμφωνα με στοιχεία του Αρχηγείου της αστυνομίας, τα σούπερ μάρκετ είναι αγαπημένος... στόχος ληστών. Συγκεκριμένα, το πρώτο εξάμηνο του 2016 σε όλη την χώρα, έγιναν:

54 ληστείες περισσότερες σε Σ/Μ και καταστήματα ψιλικών απ’ ότι την αντίστοιχη περίοδο του 2015.

Ίδια εικόνα και στην Αττική όπου το 2016 έγιναν:

44 ληστείες περισσότερες σε Σ/Μ και καταστήματα ψιλικών απ’ οτι την προηγουμένη χρονιά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top